Sådan Opbygges Muskler Hurtigt Uden Kemi

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbygges Muskler Hurtigt Uden Kemi
Sådan Opbygges Muskler Hurtigt Uden Kemi
Video: Sådan Opbygges Muskler Hurtigt Uden Kemi
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2023, Februar
Anonim

Mange uerfarne atleter ønsker at opbygge muskler. Jeg vil især gøre dette uden ulovlige stoffer og på kort tid. Men der er et specielt program, der gør det muligt for enhver at opnå det ønskede resultat i muskelpumpning.

Sådan opbygges muskler hurtigt uden kemi
Sådan opbygges muskler hurtigt uden kemi

Er det nødvendigt

  • - økologiske produkter
  • - sports ernæring.

Instruktioner

Trin 1

Kontakt din læge. Find ud af, om du kan lave tunge belastninger på din torso og indre organer. Husk, at hurtig vægtforøgelse medfører risiko for skade eller overbelastning af fordøjelsessystemet. Pas på dette på forhånd. Sundhed skal komme først, og først derefter resultatet i sport. Hvis der ikke er kontraindikationer, skal du fortsætte til næste trin.

Trin 2

Opret en ny tidsplan og daglig rutine. Glem at gå ud om natten eller sove før frokost. I det næste seks måneder eller et år skal du underordne dit liv til ønsket om at få masse i hallen. Har en strengere søvn, arbejde og hvile tidsplan. Gå ikke tilbage fra ham et øjeblik. Sov i mindst 8 timer, arbejde og hvile i omtrent det samme.

Trin 3

Undgå tunge belastninger i løbet af dagen. Det er umuligt at opbygge muskler uden steroider, hvis du er overvældet mentalt eller fysisk. Glem ikke, at du har brug for at komme dig efter træning og i løbet af dagen. Gå til et lettere job, eller tag en enklere tilgang til at studere spørgsmål. Uden dette er det ikke muligt at opnå resultater.

Trin 4

Gå i gymnastiksalen 3 gange om ugen. Den mest optimale mulighed er at træne med vægte tre gange på 7 dage. Det fungerer ikke kun at pumpe op på tværstangen og ujævne stænger. Til et sådant formål er kun en vægtstang og håndvægte passende! Arbejd kun med din ryg, ben og bryst, og lav ikke mere end 3-4 øvelser i en træning. Det skal ikke vare mere end 60 minutter.

Trin 5

Spis så ofte som muligt. Lager op med naturlige fødevarer hele dagen og indtager dem i store mængder 5-6 gange. Spis hver 3-3,5 time. I løbet af denne tid har mad tid til at blive fordøjet og levere næringsstoffer til musklerne. Dette vil skabe en anabolsk effekt, der vil skubbe musklerne til at vokse.

Trin 6

Tilføj sportsnæring af høj kvalitet til din diæt. Det er umuligt hurtigt at få pund i gymnastiksalen uden at indtage proteiner og vindere. Du vil ikke gøre dette med almindelig mad, da de mangler alt, hvad kroppen har brug for for at vokse. Køb et protein og en gainer fra en af ​​de populære vestlige producenter, og indtag dem hele dagen før og efter træning under omrøring med mælk. Resultatet venter ikke længe, ​​og du får muskelmasse uden kemi!

Populær af emne.