Sådan Får Du Muskelmasse Uden Kemi

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Muskelmasse Uden Kemi
Sådan Får Du Muskelmasse Uden Kemi

Video: Sådan Får Du Muskelmasse Uden Kemi

Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2022, November
Anonim

Mange er overbeviste om, at alle kan bygge muskler, det er nok at trække mere jern i gymnastiksalen. Faktisk vil tankeløs træning på simulatorer ikke føre til det ønskede resultat uden yderligere korrektion af ernæring og livsstil generelt.

Sådan får du muskelmasse uden kemi
Sådan får du muskelmasse uden kemi

Instruktioner

Trin 1

Metoden til separat fodring er almindeligt kendt i verden. Det er baseret på det separate forbrug af protein og kulhydratfødevarer. Dette skyldes, at proteiner kun nedbrydes i et surt miljø og kulhydrater - i et alkalisk. Således, hvis du spiser protein og kulhydrat mad på samme tid, bliver maven nødt til at skabe forskellige miljøer for deres fordøjelse efter hinanden. Og mens den ene type produkt behandles, rådner den anden bare i maven. Blandet ernæring afspejles ikke bedst ikke kun i fordøjelseskanalen, men også på kroppen som helhed, fordi alt er forbundet i den. Protein mad inkluderer: æg, kød, fisk, mælk osv. Kulhydratprodukter er repræsenteret af korn, pasta, brød osv. Men vores diæt indeholder fødevarer, der er neutrale: ost, frugt, grøntsager, nødder, frø osv. Du kan spise dem uden frygt med noget protein eller kulhydrat mad.

Trin 2

Mange af os kan ikke lide morgenmad. Folk, der ønsker at opbygge muskler, skal naturligvis være særlig opmærksomme på deres morgenmåltid. Det er meget godt at spise morgenmad med proteinprodukter, f.eks. Stegte æg, kefir osv. Morgenmaden giver dig et boost af energi inden frokosten og begynder at opbygge muskler i din krop.

Trin 3

Middag er et andet must-have måltid. Folk, især kvinder, er overbeviste om, at mad omdannes fuldstændigt til fedt om aftenen, og derfor ser de deres middag ud af kosten fra kosten. Hvis du tværtimod stræber efter at opbygge muskelmasse, skal du spise middag.

Trin 4

Opdel din diæt i 6-8 måltider. Portionerne skal være små, men tilstrækkelige til at tilfredsstille din sult i 2-2,5 timer.

Trin 5

Vær opmærksom på længden af ​​din søvn. Af de 24 timer om dagen skal du 8 helt sikkert sove. Tilstrækkelig hvile gør det muligt for musklerne at komme sig fuldstændigt efter træning. Gendannelsesperioden for muskler er i gennemsnit 48 timer, hvorfra det viser sig, at de skal pumpes hver 2-3 dag.

Trin 6

Følg ovenstående anbefalinger, og du kan nemt, uden at forbruge kemikalier, pumpe den ønskede muskelmasse op.

Populær af emne.