Hvordan Man Bygger Muskler Uden Jern

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler Uden Jern
Hvordan Man Bygger Muskler Uden Jern

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Uden Jern

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Uden Jern
Video: #19 Daniel Risgaard: Store muskler uden krudt - naturlig bodybuilding 2024, April
Anonim

Du har ikke tid nok til at besøge gymnastiksalen, men har et stort ønske om at dyrke sport og holde dig i form? Det betyder ikke noget, for du kan opbygge dine muskler uden jern ved at bruge din egen vægt som vægt.

Hvordan man bygger muskler uden jern
Hvordan man bygger muskler uden jern

Instruktioner

Trin 1

Du skal bruge en vandret bjælke og parallelle bjælker. Husk, at der er mange kropsvægtøvelser, der gør dig til en sand atlet. Grundlaget for dine træningsprogrammer er gradvist at øge belastningen i dine arbejdssæt. Lav 5 sæt af hver øvelse. Start med 5 reps for hvert sæt. Ordningen til opbygning af lasten er som følger: så snart du kan gennemføre 5 sæt med 5 gentagelser (5 til 5), skal du begynde at gøre 5 til 6, derefter 5 til 7 osv. Husk at opbygge din træningsintensitet korrekt er nøglen til varig og konstant fremskridt.

Trin 2

Start din træning med dips. Denne øvelse vil arbejde dine pecs og triceps. Husk at du skal trække vejret ud, når du strækker armene ud ved albueleddene, dvs. stige. Inhaler, når du kommer ned. Når du har udført opgaven, skal du gå videre til pull-ups på den vandrette bjælke med et bredt greb. Dette er en af de bedste latissimus dorsi øvelser. Også når man laver pull-ups, er biceps også involveret. Skift mellem pullups til hoved og bryst. Dette giver dig mulighed for at bruge forskellige bundter af de bredeste muskler.

Trin 3

Efter at have gennemført de beskrevne øvelser, gå videre til at træne benene. Hvis din fysiske kondition tillader det, skal du sidde på din partners skuldre og lave squats. Hvis du lige er begyndt at træne, skal du gøre squat uden yderligere belastning. Efter at have gjort squats, gå videre til at træne abs. Først skal du pumpe abs på gulvet. For at gøre dette skal du låse dine fødder og bøje dine knæ. Begynd at løfte din krop til dine knæ. Du kan også lægge dine mavemuskler på baren. For at gøre dette skal du hænge og begynde at løfte dine bøjede knæ til hagen. Den samme øvelse kan udføres på de ujævne søjler med vægt på udstrakte arme.

Anbefalede: