Hvordan Man Vælger En Vinder

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Vinder
Hvordan Man Vælger En Vinder

Video: Hvordan Man Vælger En Vinder

Video: Hvordan Man Vælger En Vinder
Video: Sådan Vinder Du I Squid Game! 2024, Marts
Anonim

En gainer er et organisk supplement, der bruges af bodybuildere til at øge muskelmasse og styrke. Hovedkomponenterne i en vinder er en række proteiner og kulhydrater. Vitaminer og anabolske stoffer (såsom kreatin) tilføjes ofte også. Det er bedst at følge råd fra din træner eller en mere erfaren bodybuilder, når du vælger en vinder, men hvis du ikke har denne mulighed, kan du bruge følgende instruktioner.

Hvordan man vælger en vinder
Hvordan man vælger en vinder

Instruktioner

Trin 1

Vindere kan indeholde fra 10 til 35% protein og 60-80% kulhydrater og varierer i procenten af disse stoffer. Derfor, hvis du ikke kan få masse hurtigt, så er en high carb gainer den rigtige pasform til dig. Proteinindholdet i en vægtforøger skal stige i forhold til din stigning i fedtmasse: jo mere din vægt, jo mere protein har du brug for. Derfor bruges en vinder ikke til vægttab; protein skal købes til dette formål.

Trin 2

Det andet kendetegn ved en vinder er sammensætningen af hvert produkt, der er inkluderet i det. For eksempel har protein en anden base (kasein, valle, soja eller æggehvide). Og kulhydrater adskiller sig i længden af deres molekylære kæde. Hvis du har brug for at gå op i vægt hurtigt, skal du købe en multi-komponent, høj valleproteinbase. Hvis du målretter mod mager muskelmasse, skal den kulhydratmolekylære kæde være lang og det glykæmiske indeks lavt.

Trin 3

Valget af en vinder afhænger også af, hvornår du skal bruge det. En vinder efter træning skal indeholde en vallebaseret proteinbase. Og en shake før træning (eller i løbet af dagen) skal være flerkomponent for at forberede din krop til tunge belastninger og give dine muskler aminosyrer.

Trin 4

Når du køber en vinder, skal du straks beslutte, om du har brug for yderligere kosttilskud (for eksempel kreatin). Måske skal de indtages separat. Hvis du forsøger at gå op i vægt hurtigt, så køb en gainer med tilsat kreatinmonohydrat. Dette vil forbedre effektiviteten af kreatin betydeligt, da de kulhydrater, der findes i vinderen, vil transportere det. For at arbejde på "tør" muskelmasse skal du vælge en vinder, der indeholder carnitin, zink-magnesium-kompleks, chrompikolinat, enzymer.

Anbefalede: