Hvordan Man Tager En Vinder Effektivt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tager En Vinder Effektivt
Hvordan Man Tager En Vinder Effektivt

Video: Hvordan Man Tager En Vinder Effektivt

Video: Hvordan Man Tager En Vinder Effektivt
Video: Основные ошибки при возведении перегородок из газобетона #5 2024, April
Anonim

Gainer er en cocktail af proteiner og kulhydrater. Sidstnævnte i sammensætningen er normalt fra 50 til 70%, og proteiner - fra 15 til 30%. Tillægget fremmer hurtigere genopretning efter træning og vægtøgning.

Hvordan man tager en vinder effektivt
Hvordan man tager en vinder effektivt

Har jeg brug for en vinder?

Almindelig mad indeholder tilstrækkeligt protein og kulhydrater. Kun maden til mange af os er langt fra begrebet "korrekt diæt". Som et resultat får kroppen ikke de nødvendige stoffer. Som et resultat, efter træningen, står massen stille, og genopretningsprocessen er ekstremt langsom. Gainer blev opfundet for at finde en løsning på et lignende problem. Det er en kilde til kvalitetsprotein for at øge muskelmasse og kulhydrater til muskelgendannelse.

Billede
Billede

Hvilken vinder at vælge

En kvalitetsvinder bør ikke indeholde sukker. Producenter er ofte snedige ved ikke at annoncere mængden af sukker på pakken. Der er dog metoder til at afsløre dette. Hvis du får gas efter at have indtaget en vinder, indeholder den bestemt sukker og i en anstændig mængde.

Billede
Billede

Proteinmængder er også vigtige. Jo mindre det er, jo værre. I dette tilfælde vil kropsvægt vokse hovedsageligt på grund af fedtforretninger og ikke muskeludvikling. Hvis tilskuddet indeholder mindre end 15% protein, er det bedre at nægte at købe et sådant produkt, selvom det har en attraktiv pris. En sportsdiet af høj kvalitet bør indeholde mere end 25% protein. Hvis effekten er vigtig for dig, skal du ikke skimme på vinderen.

Kompetent dosering

Vinderen tages hver dag i det samme beløb. Hvis proteinet kan indtages i en hvilken som helst mængde og på samme tid ikke støder på negative virkninger, fungerer et sådant trick ikke med en vinder. Kulhydrater bliver normalt til fedt, og hvis du overdriver det med en vægtforøger, bliver du meget hurtigt fedt i stedet for at få muskler. Den nøjagtige dosis afhænger af atletens vægt og diæt.

Billede
Billede

Sådan drikker du korrekt

Før direkte brug skal vinderen omrøres i vand, mælk eller juice. Husk, at i for varmt vand vil proteinet ændre sin struktur og miste dets anvendelighed. Mængden af væske kan justeres efter eget valg.

Den daglige dosis skal opdeles i to doser. Du kan drikke en del inden frokosten og den anden efter din træning. På en ikke-træningsdag er det bedst at tage det om eftermiddagen. Generelt er der ingen signifikante forskelle i indtagelsen af protein og gainer.

Billede
Billede

Det er vigtigt

Undersøg altid sammensætningen af det produkt, du kan lide. Der er en chance for at købe en vinder, der indeholder meget sukker. Nogle mærker tilbyder et produkt med 50% sukker.

Bliv ikke båret med mængden! Du vil ikke opbygge muskelmasse hurtigere herfra, men fedtceller øges let i volumen.

Køb ikke billig sports mad. For at smide det akkumulerede fedt vil du efterfølgende bruge mange gange mere ikke kun penge, men også indsats. En kvalitetsvinder kan ikke koste en krone.

Anbefalede: