Hvordan Man Tager En Protein Shake

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tager En Protein Shake
Hvordan Man Tager En Protein Shake

Video: Hvordan Man Tager En Protein Shake

Video: 10 Delicious High-Protein Shake u0026 Smoothie Recipes | Myprotein 2022, December
Anonim

I bodybuilding og fitness er ikke kun regelmæssig træning vigtig, men også korrekt afbalanceret ernæring, inklusive nok vitaminer og næringsstoffer. Til den normale dannelse af forskellige muskelgrupper har en person brug for protein eller protein, og derfor tager mange bodybuildere protein shakes ud over deres sædvanlige diæt for at øge mængden af ​​muskelmasse i kroppen.

Hvordan man tager en protein shake
Hvordan man tager en protein shake

Instruktioner

Trin 1

Hvis du beslutter at begynde at drikke protein shakes, er der nogle regler for at tage yderligere protein. Det er bedst at drikke cocktailen ikke med det samme, men i flere faser ved at opdele volumenhastigheden i flere doser.

Trin 2

Drik den ene del af rysten inden træning efter træning - den anden, så kroppen ikke oplever mangel på protein i løbet af sessionen.

Trin 3

Hvis du vil få muskelmasse hurtigt og effektivt, skal du få et specielt valleprotein og tage det før og efter træning - dette protein fungerer hurtigere end almindelige ryster.

Trin 4

Det er nyttigt at drikke proteinprodukter om natten, inden du går i seng - du behøver ikke at købe specielle cocktails til dette, det er nok at købe almindelig naturlig yoghurt. Om morgenen drikker du også den korrekte dosis protein, når du vågner.

Trin 5

Beregn dit daglige proteinindtag i en speciel lommeregner, og del mængden med fem. Du modtager mængden af ​​protein til dit morgenindtag i gram. Tilsæt den rigtige mængde protein (for eksempel 20 gram med en daglig hastighed på 100 gram) i mælk eller enhver anden drink og drik om morgenen på tom mave.

Trin 6

Hvis du hviler og aldrig har trænet i løbet af dagen, skal du ikke drikke protein shakes mere end et par gange om dagen. Hvis du regelmæssigt forsyner din krop med nok protein sammen med konstant træning, vil det føre til et effektivt sæt muskelmasse, og du kan finde figuren af ​​dine drømme.

Populær af emne.