Hvordan Man Laver En Naturlig Protein Shake

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Naturlig Protein Shake
Hvordan Man Laver En Naturlig Protein Shake
Anonim

Protein, også kendt som protein af høj kvalitet, er en kompleks kemisk forbindelse. Består af polymerer baseret på en kombination af forskellige aminosyrer. Protein er vigtigt for oprettelse og vedligeholdelse af muskelvæv i kroppen i en sund tilstand og har stor næringsværdi. Proteiner er opdelt i plante- og dyregrupper.

Hvordan man laver en naturlig protein shake
Hvordan man laver en naturlig protein shake

Nødvendig

  • - kyllingæg - 10 stk.;
  • - drikkevand - 2, 5 l;
  • - salt og peber - efter smag
  • - mælk - 200 ml.
  • Yderligere produkter:
  • - nødder - 100 g
  • - banan - 1 stk.;
  • - juice - 200 ml
  • - kakaopulver - 50 g;
  • - ost - 150 g.

Instruktioner

Trin 1

Proteiner kommer ind i menneskekroppen med mad. I kroppen opdeles proteinrige fødevarer i aminosyrer under fordøjelsen. De kommer igen ind i blodbanen, absorberes af kroppen og bygger nye celler.

Trin 2

Enhver har brug for proteiner. For de mennesker, der fører en aktiv livsstil, gå i sport, fylde kroppen med protein mad er en vigtig del af kosten. At tabe sig bruger også protein shakes. Efter at have modtaget kød eller mejeriprodukter har kroppen brug for en vis tid til at behandle mad. En sådan lang proces med proteinabsorption er ikke egnet til atleter. Det er mest praktisk at bruge naturlige protein shakes.

Trin 3

Når du tilbereder cocktails, skal du vide, at deres sammensætning skal være afbalanceret. Overvej mængden af protein i forhold til kulhydrater og fedt. Den korrekte andel er en bestående af 1 del protein, 1 del fedt og 4 dele kulhydrater. Den nødvendige mængde protein pr. Dag beregnes enkelt, 1-2 gram pr. 1 kg human vægt.

Trin 4

For at forberede protein skal du vaske et dusin hjemmelavede æg selv. Bryd dem fra hinanden, adskill æggeblommer fra de hvide i forskellige beholdere. Hæld kogt vand i hver beholder med ægdele i mængden af 1 del af produktet, 4 dele vand. Tilsæt salt efter smag og peber, hvis det ønskes. Rør blandingerne.

Trin 5

Hæld indholdet af hver beholder separat i en praktisk gryde. Simmer sammensætningen over svag varme, omrør lejlighedsvis. Fjern gryden fra varmen på tidspunktet for proteinets ostemasse, dræn den resterende væske ved hjælp af en sigte eller en osteklud. Sæt den resulterende masse i en separat skål. Følg den samme procedure med æggeblommer. Den afkølede blanding kan blandes og opbevares separat i kulde i 3-4 dage.

Trin 6

For at lave en cocktail skal du forberede en mixer og visse fødevarer. Forbered, vask, skræl og skær ingredienserne i små stykker inden forarbejdning. Derefter sænkes maden ned i en blandeskål og piskes, indtil den er glat.

Trin 7

Brug 1-2 spiseskefulde kogt protein pr. Portion. For en shake skal du ud over protein tilføje 1 glas mælk eller 1 glas din yndlingsjuice. Forarbejd mad med en blender eller mixer i 1 minut.

Trin 8

Tilsæt nødder, instant kakao, oste eller frugter til dine smoothies for at tilføje smag. Disse protein shakes absorberes fuldstændigt af kroppen inden for 1 time. Skift supplerende produkter efter din smag og helbredstilstand.

Anbefalede: