Hvordan Man Tager Protein Og Kreatin

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tager Protein Og Kreatin
Hvordan Man Tager Protein Og Kreatin

Video: Hvordan Man Tager Protein Og Kreatin

Video: 5 ПРАВИЛ, КАК ПРИНИМАТЬ ПРОТЕИН ПРАВИЛЬНО! 2022, December
Anonim

Protein og kreatin er de mest potente og populære kosttilskud, der bruges af bodybuilding og powerlifting atleter. Kreatin fremmer muskelgendannelse, mens protein fremmer muskelvækst.

Hvordan man tager protein og kreatin
Hvordan man tager protein og kreatin

Er det nødvendigt

  • - Protein,
  • - kreatinmonohydrat.

Instruktioner

Trin 1

Kreatin er en nitrogenrig kemisk forbindelse. Det tager aktiv del i energimetabolisme og dannes i skeletmuskler. Der er tre hovedregimer for at tage kreatin, men der er ingen bestemt mening om dem. Den første metode til at tage er, at du først skal "indlæse" kreatin (øge dets andel i muskelvæv) og derefter bare opretholde sit niveau indtil slutningen af ​​cyklussen. "Indlæsningsfasen" varer ca. 4-7 dage. I denne periode tages ca. 20 g kreatin dagligt, 5 g pr. Dosis, 4 gange om dagen. Derefter tages den resterende tid (3-6 uger) kreatin i doser på 2-3 g pr. Dag. Dernæst skal du tage en pause i 2-3 måneder. Den anden måde er at tage kreatin jævnt uden en påfyldningsfase. Den daglige dosis er 3-5 g. Den tredje metode veksler en uges "belastning" med en uges hvile.

Trin 2

Protein er den bedste kilde til vækst af muskelmasse af høj kvalitet. Den vigtigste betingelse for at opnå den ønskede effekt er det korrekte valg af den nødvendige dosis til kroppen. Det er vigtigt efter træning, fordi hastigheden af ​​proteinsyntese stiger efter træning. Desuden har det en kraftig anabolsk virkning. Det er også værd at tage protein før træning og om morgenen. Valleprotein har den største effekt. Der findes forskellige proteindoseringssystemer, men det anbefales at tage 20 g inden træning. Dette beløb fordobles umiddelbart efter træning. Om morgenen, i perioden med muskelsult, skal du også forbruge ca. 40 gram.

Populær af emne.