På Hvilken Kanal Kan Du Se Kampen "Sparta" - CSKA

På Hvilken Kanal Kan Du Se Kampen "Sparta" - CSKA
På Hvilken Kanal Kan Du Se Kampen "Sparta" - CSKA

Video: På Hvilken Kanal Kan Du Se Kampen "Sparta" - CSKA

Video: På Hvilken Kanal Kan Du Se Kampen
Video: Höjdpunkter: Malmö FF-Midtjylland 1-1 - TV4 Sport 2024, April
Anonim

I sæsonen 2015-2016 vil to russiske klubber deltage i den gamle klubfodboldturnering i den gamle verden. Et sted i gruppespillet i turneringen blev kun modtaget af klubben fra St. Petersburg "Zenith". CSKA Moskva begynder at kæmpe i turneringen på et tidligere tidspunkt - i en tobenet konfrontation i tredje kvalificeringsfase i Champions League.

På hvilken kanal kan du se kampen
På hvilken kanal kan du se kampen

Leonid Slutskys anklager har allerede spillet den første kamp i den tredje kvalifikationsrunde i Champions League 2015-2016. Spillet fandt sted i Moskva på Khimki arenaen. Moskva-hærholdet var vært for Prags "Sparta". Resultatet af det første møde kan ikke kaldes tilfredsstillende - CSKA var ude af stand til at vinde, efter at have spillet en effektiv uafgjort hjemme (2-2).

Det afgørende tilbagesendelsesmøde finder snart sted i Prag - den 5. august. I betragtning af at kun få fans fra den russiske klub kan se kampen på stadion, er spørgsmålet om, hvor det ellers vil være muligt at se kampen, meget relevant.

I løbet af de sidste flere sæsoner er russiske fodboldfans blevet forkælet af regelmæssige udsendelser af Champions League på den føderale kanal NTV samt netværket af sportskanaler NTV Plus. Denne sæson er situationen med at vise kampe i Champions League på NTV og NTV plus imidlertid forværret i det omfang, at ovennævnte virksomheder har udløbet deres rettigheder til at udsende de vigtigste klubfodboldkampe i Champions League. Derfor er det værd at advare seerne om, at det på NTV og NTV Plus vil være umuligt at se returkampen "Sparta" - CSKA. I en sådan situation er der et spørgsmål tilbage - på hvilken kanal vil det være muligt at se udsendelsen af denne kamp?

Sendingen fra Prag vises live på Rusland-2 tv-kanalen. Dette blev for nylig kendt fra medierne. Således fandt en anden føderal kanal en mulighed for ikke at efterlade CSKA-fans uden mulighed for at støtte deres yndlingsklub på tv-skærme. Sendingen er planlagt til at begynde den 5. august. Broadcastingen starter kl. 19-40 i Moskva.

Anbefalede: