Champions League 2015-2016: Anmeldelse Af Kampen "Benfica" - "Zenith"

Champions League 2015-2016: Anmeldelse Af Kampen "Benfica" - "Zenith"
Champions League 2015-2016: Anmeldelse Af Kampen "Benfica" - "Zenith"

Video: Champions League 2015-2016: Anmeldelse Af Kampen "Benfica" - "Zenith"

Video: Målscorer Falk: Var i tvivl om den var inde 2022, December
Anonim

I sæsonen 2015-2016 bestod Zenits spillere med succes gruppespillet i Champions League. I den første runde af slutspillet blev den portugisiske Benfica, der er kendt af den russiske fan, fodboldspillernes rivaler fra bredden af ​​Neva.

Champions League 2015-2016: kampanmeldelse
Champions League 2015-2016: kampanmeldelse

Der var ingen favorit i konfrontationen mellem Benfica og Zenit: begge klubber havde lige store chancer for at nå kvartfinalen i den mest prestigefyldte klubfodboldturnering i den gamle verden. Den endelige score i første halvdel af kampen så ganske logisk ud - et målløst uafgjort var på resultattavlen, hvilket afspejler et lige spil.

Det første rigtige farlige øjeblik på mødet kan betegnes som et hurtigt angreb fra portugiserne i det 18. minut, der sluttede med et strejke fra Pizi fra en farlig afstand. Bolden til glæde for de russiske fans fandt ikke vej i mål for Yuri Lodygin.

”Zenith” angreb for det meste med skarpe afleveringer fra dybet til Artem Dziuba, der spillede på randen af ​​en offside position. Men i første halvdel af mødet bragte dette ikke dets målscoringsresultater. Tværtimod var angriberen fra det russiske landshold tre gange i offside.

I det 35. minut fik fodboldspillere fra Skt. Petersborg-klubben ret til en farlig standard nær modstanderens straffesparksområde. Hulken kom op til bolden og skød tæt med bunden forbi muren. Bolden passerede ikke kun barrieren fra Benfica-spillerne, men selve målet.

Anden halvdel begyndte med værtenes angreb, men det første farlige øjeblik i anden halvdel af mødet opstod ved portugisisk port. Tidligere Benfica-spiller Witsel i det 52. minut sparkede bolden tæt uden for feltet. Julio Cesar reddede portugiserne.

Indtil det syttende minut var der et lige spil på banen. Gaitans rigtige scoringschance ændrede alt. Portugisens kaptajn fra den mest fordelagtige position på tæt hold kunne ikke slå Yuri Lodygin.”Zenith” var ærligt heldig i dette øjeblik. Fra det 70. minut blev den russiske klub helt klart tilsluttet fysisk (spillerne var ikke i den bedste form på tidspunktet for det første officielle spil på foråret).

Mødets afslutning kom i det 90. minut. Dominico Criscito fik sit andet gule kort og blev udvist. Efter det frispark, der blev tildelt for frisparket, fulgte en krydsbetjening. Den mest smidige i kampen var Jonatas, der oprørte alle russiske fans. “Zenith” savnede bolden allerede i stoptid.

Den endelige score i kampen “Benfica” - “Zenith” efterlader en chance for Skt. Petersborg-holdet til at nå den næste etape, men til dette skal “Zenith” slå “Benfica” i anden omgang med en forskel på to mål.

Populær af emne.