Yoga Teori. Hvilken Krop Kan Vi Blive Født I

Yoga Teori. Hvilken Krop Kan Vi Blive Født I
Yoga Teori. Hvilken Krop Kan Vi Blive Født I

Video: Yoga Teori. Hvilken Krop Kan Vi Blive Født I

Video: Yoga Teori. Hvilken Krop Kan Vi Blive Født I
Video: Как поднять и укрепить обвисшую грудь за 3 недели с помощью лечебного массажа и упражнений 2024, April
Anonim

Vores sjæl er kønsløs. I det ene liv kan vi være kvinde, i det næste kan vi være en mand og omvendt. I det interval, hvor vi døde og er ved at blive genfødt, finder en beslutning sted, om vi vil være en mand eller en kvinde. For at vi kan komme ind i dette univers, har vi brug for et legeme.

Yoga teori. Hvilken krop kan vi blive født i
Yoga teori. Hvilken krop kan vi blive født i

Vi skal forsynes med et legeme. Det kan vores kære mor og far gøre. Og hvilket niveau, så at sige, hvilken "kvalitet" denne krop vil være, afhænger af vores karmiske situation.

Den slags krop, vi får, er påvirket af vores åndelige niveau og graden af vores selvbevidsthed. Det er meget vigtigt at få en krop, der matcher den mængde prana, vi har. Og dette er igen påvirket af vores åndelige niveau.

Alt er sammenkoblet. Derfor, når vi er født, har vi brug for en “skal”, der svarer til niveauet for vores udvikling. At blive født "med en tilbagegang" er dårligt for vores I. At blive født med en tilbagegang betyder, at når det gælder niveauet for åndelig udvikling, er vi værdige den menneskelige krop, men modtog kroppen af et dyr. Yoga udelukker ikke et sådant scenario. Det afhænger af, hvordan vi levede vores tidligere liv.

Hvorfor er det dårligt ikke at få en menneskelig krop?

Vores højere selv har akkumuleret et bestemt potentiale i mange af dets liv. Dette udtrykkes først og fremmest i den grad, jeg er opmærksom på mig selv. Den mængde prana, vi har til rådighed, afhænger af dette. Og prana er livets energi. På grund af det har vi muligheden for at interagere med omverdenen og udvikle os. Uden denne energi ville der ikke være nogen måde at manifestere sig i dette univers.

Og hvis niveauet af prana allerede har nået niveauet for den menneskelige krop, og som et resultat af vores handlinger modtager vi karmisk et dyrs legeme, så i evolutionære termer stopper vi i det mindste i udvikling og har ingen mulighed for at gå til det næste niveau.

Anbefalede: