Hvilke Berømte Atleter Blev Født Under Fiskets Tegn

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Berømte Atleter Blev Født Under Fiskets Tegn
Hvilke Berømte Atleter Blev Født Under Fiskets Tegn

Video: Hvilke Berømte Atleter Blev Født Under Fiskets Tegn

Video: Hvilke Berømte Atleter Blev Født Under Fiskets Tegn
Video: Alle mot En 2024, April
Anonim

Horoskopforfattere som Pavel Globa hævder, at hvert stjernetegn er en anden type mennesker, der foretrækker strengt definerede erhverv, aktiviteter og endda sport. Så fiskens tegn, det vil sige dem, der er født i perioden fra 21. februar til 20. marts svarer efter deres mening til atleter, der har valgt vandsport - svømning, vandpolo, hoppe fra et tårn eller springbræt, roing og andre. Men faktisk kan Fiskene, som alle andre tegn, med succes spille enhver sport, inklusive endda skak.

Den russiske hurtigskøjter Ekaterina Lobysheva er en rigtig fisk på isen
Den russiske hurtigskøjter Ekaterina Lobysheva er en rigtig fisk på isen

Rundt om vandet

Det er ganske logisk, at symbolet for stjernetegnene på Fiskene er vand. Når alt kommer til alt findes der absolut ikke landfisk i naturen. Måske er det grunden til, at de samme astrologer, når de diskuterer, hvilken slags sportsbipedal "vandfugle" vælger, foretrækker dem, der er relateret til bevægelse på vand - regelmæssig og synkroniseret svømning, forskellige typer roing, sejlads, windsurfing, vandpolo, triatlon. Som en sidste udvej med dykning. De råder fiskekvinder smart til at deltage i synkroniseret svømning, mens mænd opfordres til at være opmærksomme på en række svømmediscipliner, herunder undervandsdiscipliner.

Det bemærkes, at horoskoper og dem, der skriver dem, er ret partiske over for sportskomponenten hos mennesker, der er født i slutningen af vinteren og det tidlige forår. Sig, nægt dem fuldstændigt sådanne professionelle kvaliteter som fysisk styrke, aggressivitet, reaktion, vilje til at vinde. Hvilket kun kan forårsage overraskelse og endda ironi. Især blandt specialister, når man træner atleter, mindst under hensyntagen til fødselsdatoer og stjernetegn.

Vindere af vinteren

Det antages bredt blandt nogle russiske fans, at de, der blev født om vinteren, har en direkte sti, eller rettere, en lige skispor til vintersport. For eksempel skiskydning, skøjteløb, langrend, kunstskøjteløb eller ishockey. Til en vis grad har de ret, for blandt russiske fisk er der nok sne-isstjerner. Disse inkluderer den seks gange olympiske mester i hurtigskøjteløb Lydia Skoblikova, den olympiske mester og fire gange verdensmester i kunstskøjteløb Alexei Yagudin, den eneste to gange olympiske mester i parskøjteløb Oksana Grischuk, vinder af de olympiske lege i 2014, bronzemedalje Spil i holdet hurtigløbsløb Ekaterina Lobysheva og en hel gruppe hockeymestre.

En af de mest populære russiske hockey-stick og puck-mestre fra fortiden er den olympiske mester i 1992 og Stanley Cup 1994 Honored Master of Sports Alexei Kovalev, født den 24. februar. Og som en del af det russiske landshold ved det sidste verdensmesterskab i hockey i Minsk vandt fem spillere, der blev født mellem 3. og 17. marts på én gang guldmedaljer - forsvareren Artem Zubarev, angribere Yevgeny Dadonov, Sergei Kalinin, Sergei Shirokov og Vadim Shchipachev.

Sommermestre

Ikke mindre blandt de verdensberømte professionelle atleter og dem, der er engageret i den såkaldte sommer eller lignende sportsgrene, der ikke kræver forberedelse af skøjter og ski. Selvfølgelig indeholder denne liste, som Pavel Globa bemærkede, dem der altid vælger vand blandt de mange elementer. Disse er især russerne - to gange olympisk mester i dykning, den eneste indehaver af otte olympiske medaljer i forskellige valører i historien, Dmitry Sautin, samt forfatteren af verdensrekorden i det kombinerede 4x100 meter korte kurset stafet, Alexander Sukhorukov.

Blandt andre sportsgrene Fiskene, der mere elsker sommer og varme, kan man udpege tennisspillere - den adskillige verdensmester og den første første ketcher af den tjekkiske amerikaner Ivan Lendl og den italienske Roberta Vinci, der fører verdensdubbelvurdering, basketballspillere fra den nordamerikanske NBA Shaquille O'Neill og Charles Barkley, russisk mester i kugleskydning Lyubov Galkina; vicekæmper for legene og eks-verdens professionel boksemester Sultan Ibragimov; og den tidligere amerikanske skakkonge Robert Fischer.

Med bolden klar

Horoskoper hævder ubegrundet, at Fiskene, der er involveret i at dyrke sport, meget oftere foretrækker at være punktvagter end angribere eller for eksempel målmænd. Og de er meget forkerte. Det var trods alt under dette tegn, at ikke kun den tidligere målmand for Moskva Spartak og Sovjetunionens fodboldlandshold Vladimir Maslachenko blev født, men også flere berømte tyske målmænd fra forskellige år - Sepp Mayer, Tony Schumacher og Andreas, der arbejdede i 2014 verdensmesterskab i trænerstaben for det tyske landshold Cap.

Forresten, blandt spillerne fra det tyske hold, der blev verdensmester i fodbold i Brasilien, var der også en "vandfugl" - forsvarer Benedict Hevedes. Man kan kun forestille sig, hvordan de nylige spillere fra det russiske landshold og "slægtninge" ifølge horoskopet Vyacheslav Malafeev og Diniyar Bilyaletdinov misundte ham.

Anbefalede: