Hvordan Berømte Atleter Startede

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Berømte Atleter Startede
Hvordan Berømte Atleter Startede

Video: Hvordan Berømte Atleter Startede

Video: Hvordan Berømte Atleter Startede
Video: Top 15 Horror Stories Animated 2024, Kan
Anonim

Sportens vej er en livslang vej til selvforbedring. Du kan aldrig stoppe der. En sand atlet er en perfektionistisk kvadrat. Men i hver person er der et korn af en mester, som du bare skal finde.

Hvordan berømte atleter startede
Hvordan berømte atleter startede

Nødvendig

Computer med internetforbindelse

Instruktioner

Trin 1

Den første regel for sport er, at hvis du bliver besejret, betyder det ikke, at du er besejret. Den megapopulære bodybuilder Arnold Schwarzenegger har mistet adskillige Mr. Olympia-titler, nogle gange til atleter i en mindre vægtkategori og mindre berømte. At miste en sådan konkurrence er en stor sorg, ikke alle gennemgår den med værdighed. Arnold lærte af erfaring, så anderledes på sine metoder. Og det gjorde han - fra 1969 til 1980 blev han den absolutte mester i Mr. Olympia og Mr. Universe-konkurrencer. Så udholdenhed er atletens første ven.

Trin 2

Ønsket om at træne uden hensyn til forholdene er lige så vigtigt. Den samme Schwarzenegger i sin hjemby Graz i weekenden, da gymnastiksalen var lukket, klatrede trappen gennem vinduet for ikke at gå glip af en eneste træningsdag. Diego Maradona kørte bolden hen over et felt fyldt med snavs og sprøjter, da der ikke var andre felter. Deres motivation overvældede omstændighederne. Sport tager tid og lyst.

Trin 3

Evnen til at modstå miljøet er lige så vigtig. Sovjetunionens nationale vandpolohold i 1956, på højden af det ungarske oprør, mødtes med modstand fra hele verden, især efter skandalen med dissektionen af et øjenbryn til en af de ungarske atleter. Selvom de mistede, var de sovjetiske atleter i stand til at opretholde roen, selvom de var unge og uerfarne fyre.

Trin 4

Loyalitet til en idé er dyr. Den russiske bryder Ivan Poddubny accepterede i begyndelsen af sin karriere mange fristende tilbud fra udenlandske agenter om at gå til dem og konkurrere i udlandet. Men Poddubny var en overbevist patriot og var ikke enig. Og en atlet frataget sit hjemland viser sandsynligvis ikke et godt resultat. Tørsten efter penge dræber tørsten efter at komme videre, og uden den bliver atleten ikke en succes.

Trin 5

Du skal også bruge din hjerne. Obligerede kontrakter med atleter er ikke ualmindelige, og ved at lægge din underskrift på formularen fjerner du den ikke længere. Unge talenter befinder sig ofte i sådanne situationer, fordi de ikke er sikre på deres evner, i talent, og der er simpelthen ingen erfaring. Brug reflekser på marken, men i andre tilfælde skal du være diplomat. Først da kan du undgå skæbnen med at trække hele dit liv ud i en superklub.

Trin 6

Endelig er du nødt til at lytte til folk, der er dine blod - slægtninge. Det var Zinedine Zidanes far, Smail Zidane, der bragte ham til sport og faktisk lavede moderne Zidane - en fodboldlegende, en medieperson. Forældre vil ikke rådgive dårlige ting, og det er ikke bare værd at lytte til dem for de unge - det er nødvendigt.

Trin 7

Så sportens sti er tornet, og kun den, der fanatisk tror på sin heldige stjerne, plus anvender konkrete handlinger i troen, bliver historie.

Anbefalede: