Sådan Opbygges Intime Muskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbygges Intime Muskler
Sådan Opbygges Intime Muskler

Video: Sådan Opbygges Intime Muskler

Video: Sådan Opbygges Intime Muskler
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2023, December
Anonim

De intime muskler udfører meget flere funktioner, end det ser ud. Dette er ikke kun et selvsikker skridt mod et harmonisk og tilfredsstillende seksuelt liv, men også et middel til at styrke kvinders sundhed generelt.

Sådan opbygges intime muskler
Sådan opbygges intime muskler

Instruktioner

Trin 1

At wumle - eller træne for at udvikle intime muskler - er ikke så nyt. For mange århundreder siden var kvinder i øst engageret i udviklingen af intime muskler ved hjælp af stenbolde og andre enheder til dette. Der er en hel del af yoga dedikeret til at arbejde på bækkenets muskler, haleben, underliv. Den moderne tilgang til træning af kvindelige muskler blev dannet af Alfred Kegel i midten af det sidste århundrede. Han opfandt også simulatoren, som dannede grundlaget for moderne wumbling-værktøjer. Du kan dog begynde at træne intime muskler uden specielle enheder.

Trin 2

Den nemmeste måde at begynde at træne på er på toilettet. Træk dine lukkemuskler sammen for at afbryde vandladning. Når du først har følt, hvordan du styrer dem, kan du gentage denne øvelse på ethvert praktisk sted. Udfør først 10-20 skarpe sammentrækninger og lempelser, og prøv derefter at gentage forløbet ved at justere belastningen (gradvis anstrengelse og frigøring af musklerne.

Arbejd anusens muskler. I denne øvelse skal du skiftevis trække ind og ud (efterligner at skubbe) anus. Teknikken er den samme: skarpe og trinvise gentagelser.

Trin 3

Som enhver form for fitness producerer wumbling håndgribelige resultater med regelmæssig motion. Gør det til en regel at udføre disse enkle øvelser hver dag og gradvist øge antallet af gentagelser. Heldigvis er det ikke svært for undervisning, hverken udstyr eller et specielt rum er påkrævet. Du kan øve derhjemme, på arbejde og endda på offentlig transport. Den eneste fare er uventet orgasme under hård træning. Men er han ikke et af målene med dine studier?

Anbefalede: