Sådan Opbygges Takkede Muskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbygges Takkede Muskler
Sådan Opbygges Takkede Muskler

Video: Sådan Opbygges Takkede Muskler

Video: Sådan Opbygges Takkede Muskler
Video: Sådan vokser dine arme 2.5 cm på én træning! | De bedste øvelser til biceps og triceps! 2024, Kan
Anonim

Mange uerfarne bodybuildere tager meget fejl, når de afskediger pressens savtakede muskler under træning. Mens de generelle muskelgrupper pumpes, deltager de savtakkete muskler næsten ikke i denne proces. For at opbygge disse muskler skal du udføre et specielt sæt øvelser. Det er svært at svinge de takkede muskler. Selv fagfolk tager nogle gange flere sæsoner for at give dem den nødvendige lettelse og volumen.

Sådan bygger du takkede muskler
Sådan bygger du takkede muskler

Instruktioner

Trin 1

Den første øvelse til udvikling af de takkede muskler udføres på en vandret bjælke. Hæng på det, hæv langsomt dit ben, så dit venstre knæ berører dit højre bryst. Frys i 3 sekunder, og sænk derefter langsomt dit ben til dets oprindelige position (indtil det er helt udstrakt). Udfør denne øvelse med det andet ben på samme måde. Gentag således øvelsen 5-6 gange. Hvis du kan, så prøv at nå med dit knæ ikke til brystet, men til den modsatte skulder.

Trin 2

Den anden øvelse til udvikling af tandmusklerne udføres i en liggende position på en sportsbænk. Svarende til den første øvelse, prøv at nå det modsatte brystben (skulder) ben med dit knæ. Bemærk. Følg hver tilgang ved at ændre vinklen på bænken.

Trin 3

Den tredje øvelse til udvikling af de takkede muskler udføres med en vægtstang. Placer vægtstangen på dine skuldre bag dit hoved. Begynd at bevæge kroppen, og prøv at få enderne af baren til at beskrive de korrekte ottende i luften. Udfør først fire "ottere" med uret, derefter fire "ottere" mod uret. Vælg den bedste stangvægt til dig selv. Hvis baren er meget tung, skal du bede din partner om at flytte den og sikkerhedskopiere dig i slutningen af øvelsen.

Anbefalede: