Sådan Træner Du Intime Muskler: En Guide Til Kvinder

Sådan Træner Du Intime Muskler: En Guide Til Kvinder
Sådan Træner Du Intime Muskler: En Guide Til Kvinder

Video: Sådan Træner Du Intime Muskler: En Guide Til Kvinder

Video: Sådan Træner Du Intime Muskler: En Guide Til Kvinder
Video: MIN GUIDE TIL STØRRE MUSKELMASSE!🤩 DE 5 VIGTIGSTE REGLER 5 FOR KOST OG TRÆNING! 2024, Kan
Anonim

Intim gymnastik er en af metoderne til at styrke intime muskler. Dette er nødvendigt for at forbedre kvaliteten af sex, forebygge og genoprette sundhed.

Nogle kalder den intime muskel
Nogle kalder den intime muskel

Trin 1

Så først skal du finde den muskel, der skal trænes. For at gøre dette skal du afbryde vandladning, du vil mærke spændingen i visse muskler - dette er den ønskede pære-svampede muskel. Det er hun, der skal trænes.

Trin 2

Bøj dine knæ, med den ene hånd hvile på gulvet, med den anden, tag et lille spejl. Træk den pæreformede muskel sammen, som om du afbryder vandladningen, og slapp derefter af. Gentag øvelsen flere gange. Observer i spejlet, hvor klitoris bevæger sig uden at ændre position. Gør øvelsen i 5 minutter om dagen, indtil du ser klitorisens bevægelse.

Trin 3

Kom i en behagelig position. Placer den ene finger over hætten på klitoris og placer fingeren på lukkemusklen med den anden. Prøv at først spænde og slappe af den pæreformede muskel separat, og derefter spænde og slappe af anus musklerne separat. Overhold fornemmelserne. Lav øvelsen i 5 minutter om dagen.

Trin 4

Åndedræt i maven. Udgangsposition - sidde på en stol. Fødder på gulvet, lige tilbage, ikke nødvendigt at læne sig på stolens bagside. Den ene håndflade på brystet, den anden på underlivet. Du begynder at trække vejret i din mave. Træk vejret, og pas på ikke at løfte håndfladen på brystet. Vigtigt: udånding med maven skal ledsages af tilbagetrækning af bunden og alle musklerne, som om de stræber efter navlen. Denne vejrtrækning skal bringes op til 20-30 minutter om dagen over tid.

At følge disse tip vil styrke dine intime muskler, og dette vil hjælpe med smertefulde fornemmelser under menstruation, styrke bækkenmusklerne, hvilket er godt under fødslen, forbedre kvaliteten af sex (mand / kæreste / elsker / elskerinde vil helt sikkert sætte pris på din nye hobby) og vigtigst af alt - det hjælper dig med at acceptere dig selv som en helhed, hvilket vil påvirke dit velbefindende og selvtillid. Husk: din krop er dit aktiv.

Anbefalede: