Hvordan Træner Jeg Kvinder I Gymnastiksalen?

Hvordan Træner Jeg Kvinder I Gymnastiksalen?
Hvordan Træner Jeg Kvinder I Gymnastiksalen?

Video: Hvordan Træner Jeg Kvinder I Gymnastiksalen?

Video: Hvordan Træner Jeg Kvinder I Gymnastiksalen?
Video: Best female workouts - How should women train in the gym 2024, Kan
Anonim

Ofte leder folk efter nogle særegenheder og hemmeligheder, hvor de i princippet ikke findes. Hvis du er en pige, skal du først og fremmest forstå, at strukturen af muskler og fedt i din krop er nøjagtig den samme som mænds.

Hvordan træner jeg kvinder i gymnastiksalen?
Hvordan træner jeg kvinder i gymnastiksalen?

Ofte anbefaler fashionable fitnesscentre nogle specielle komplekser til kvinder. Som regel bruger disse komplekser et øget antal gentagelser. Trænere fortæller dig, hvad du vil høre: de siger, at denne strategi hjælper dig med at slippe af med overskydende fedt og forme dine muskler uden at pumpe dem for hårdt. Enhver kvinde vil meget let tro på sådan noget, fordi det svarer til hendes ønsker. Men det er desværre ikke helt sandt.

Først og fremmest, hvad er muskelform? Nogen har en rund røv, mens nogen har en flad røv, vil mange sige. Alt er simpelt her. Desværre bliver jeg nødt til at forstyrre dig: Muskelformen er en genetisk faktor (fastlagt fra fødsel til død), og det er umuligt at ændre det med træning! Men du kan øge muskelstørrelsen og få dem til at se mere "formede" ud. For eksempel har du gluteal muskler eller mave muskler, men da du aldrig har brugt dem, er de meget uudviklede (små). Ved hjælp af øvelser kan du pumpe op (øge størrelsen) mavemusklerne, så de er synlige og glutealmusklerne, så din røv får en afrundet, elastisk form. Forstår du? Dit mål kræver brug af de samme teknikker og løsninger som mandlige mål - du skal øge muskelstørrelsen. Dette "formes" i filistinsk forstand.

Så for at nå målet kan du bruge effektive eller dekorative metoder. I fitnesscentre trækker de ofte penge ud af dig ved at sælge smukke, men ineffektive dekorationer. Hvis du ønsker resultater, skal du huske, at du har brug for de samme muskeludviklingsmetoder, som mænd bruger.

”Åh min Gud, jeg vil ikke blive så sund som en mand!” Udbringer nogle piger. Jeg skynder mig at berolige dig: dette er ikke muligt på grund af de samme genetiske faktorer. Du har ikke nok mandlige kønshormoner til at opbygge muskler på samme måde som mænd, medmindre du tager anabolske steroider. (og jeg håber du ikke bruger dem). Faktisk er kvinders muskler meget, meget vanskelige at øge på grund af dette. Og det er derfor, du skal træne endnu hårdere end mænd i stedet for at lette belastningen.

Det viser sig følgende: muskler vokser meget sværere og langsommere (læs: formen er meget vanskelig at rekruttere) end hos mænd. På den anden side træner du disse muskler i en meget lys tilstand. Derfor blandt kvinder opnår en meget mindre procentdel af ansøgere succes med at forme deres figur end blandt mænd. Kort sagt, den grundlæggende fysiologi er den samme for både drenge og piger. Det vil sige, hvis du vil udvikle muskler, skal du træne hurtige og langsomme muskelfibre. For det første er der behov for hårdt styrke arbejde (6-12 gentagelser til fiasko inden for 15-30 sekunder), og for det andet er trisets nødvendige, indtil de brænder med en varighed på 30-50 sekunder. Og hvis du bare tager en meget let vægt og tager 50-100-150 reps; så vil der ikke være nogen stigning i dine muskler i størrelse! Og formen på dine muskler forbedres ikke! Du står over for et valg af to muligheder - du kan gøre, hvad der er rigtigt (og lykkes), eller du kan gøre, hvad der er mere praktisk for dig (og markere tid uden at få noget resultat), der er ingen tredjedel.

Anbefalede: