Sådan Træner Du I Gymnastiksalen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du I Gymnastiksalen
Sådan Træner Du I Gymnastiksalen

Video: Sådan Træner Du I Gymnastiksalen

Video: Sådan Træner Du I Gymnastiksalen
Video: LÆR AT GÅ I SPAGAT PÅ 10 MIN!! 2024, April
Anonim

Denne artikel hjælper folk, der kommer til gymnastiksalen for første gang og ikke ved, hvor de skal starte.

Sådan træner du i gymnastiksalen
Sådan træner du i gymnastiksalen

Nødvendig

  • 1) Ca. 250 rubler til et gymbesøg.
  • 2) Shorts, sokker, sneakers, T-shirt:)
  • 3) Omhu.

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du starte en lektion i en gyngestol og se dig omkring og se tilstedeværelsen eller fraværet af de simulatorer, du har brug for. Til den første lektion er en barbell, en håndvægt med forskellige vægte og en bænk til pressen nok. Hvis det er muligt, skal du kontakte kontaktlæreren, da han hjælper med at udarbejde et omtrentligt program for de første måneder af træningen, og når han introducerer nye øvelser, vil han foreslå den korrekte udførelsesteknik. Hvis det er mere bekvemt for dig at komme til gyngestolen med en færdiguddannet træningsplan, vil yderligere rådgivning hjælpe dig meget.

Trin 2

Vi kiggede rundt. Nu er det tid til at starte den praktiske del af træningen. Yderligere vil alt afhænge af de mål, du forfølger ved at komme til gymnastiksalen. Hvis du har brug for at tabe fedt, skal antallet af gentagelser øges til 15-20 og gøre dem i et øget tempo med relativt små vægte.

Hvis du vil opbygge den oprindelige masse, skal du udføre øvelser med store vægte. I det næste trin gennemgår vi de grundlæggende øvelser, der anbefales til begyndere.

Trin 3

Nedenfor er en liste over grundlæggende øvelser. Det er tilladt at udføre dem i en hvilken som helst rækkefølge.

1. Barbell Squats. Squats udføres med en vægtstang på forhånd på skuldrene. Benene skulderbredde fra hinanden parallelt (som praktisk for alle). Ved huk skal knæene ikke visuelt gå ud over sokkerne. Øvelsen skal udføres i et gennemsnitligt tempo med normal vejrtrækning. Denne øvelse udvikler nedre rygmuskler og quadriceps muskler i låret.

2. Bænkpres. I de første træninger anbefales det, at denne øvelse udføres med en vægt under arbejderen for at udelukke forskellige typer skader.

3. Wide-pull pull-ups er gode til at udvikle rygmuskler.

4. Tryk på. Fleksion af kroppen liggende på en flad bænk.

5. Tryk på barbell stående eller "Army press" giver dig mulighed for at pumpe deltamusklerne og alle skuldre generelt.

Anbefalede: