Sådan Fjernes Mave I Gymnastiksalen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Mave I Gymnastiksalen
Sådan Fjernes Mave I Gymnastiksalen

Video: Sådan Fjernes Mave I Gymnastiksalen

Video: Rīgā notiek “mūžīgo bērnu” asistentu apmācības 2022, December
Anonim

Mange går i gymnastiksalen overhovedet ikke for at være som supermodeller, men så for at slippe af med overvægt og figurfejl og leve op til deres ideer om en person, der fører en sund livsstil.

Sådan fjernes mave i gymnastiksalen
Sådan fjernes mave i gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Kontakt en sportsklub. Tag en obligatorisk konditionstest, der ikke kun inkluderer en undersøgelse af kroppens evner, men også en ernæringsdiagnose. Det kan også vise sig, at en korrekt valgt diæt vil være nok for dig.

Trin 2

Vælg en personlig træner, og arbejd sammen med ham for at udvikle et individuelt træningsprogram baseret på dit konditionsniveau og dine kropskarakteristika. Bemærk, at det optimale vægttab uden skade på kroppen ikke er mere end 1 kg om ugen.

Trin 3

Start ikke hovedkomplekset uden en opvarmningsmetode (dvs. udføre øvelserne uden den ekstra vægt, der holdes på brystet) i 12 gentagelser. Derefter - 5 sæt med 10 gentagelser allerede med vægt. Træn langsomt. Vælg en arbejdsvægt for dig selv for ikke at overbelaste dig selv og få dine mavemuskler til at fungere.

Trin 4

Sørg for, at dine mavemuskler fungerer korrekt. For at gøre dette kan du først øve på en almindelig bænk for at bestemme, hvilke muskelgrupper du bruger under træningen. Det menes, at dette kompleks er helt nok til kun at udføre en gang om ugen for at opnå den ønskede effekt.

Trin 5

Lav øvelser med en let vægtstang eller øv på en stationær cykel. Det er nok at udføre sådanne øvelser 3 gange om ugen i en halv time. Hvis det er muligt, skal du kombinere øvelser, der styrker forskellige muskelgrupper og ikke kun maven, så figuren er harmonisk dannet

Trin 6

Sug i maven, mens du går, og lad dig ikke slappe af. Lav lignende øvelser derhjemme. Start din dag med en god øvelse eller løb. Spis godt. Hvis du vil slippe af med maven, skal du passe på kroppen som helhed.

Populær af emne.