Sådan Fjernes Mave På Tre Dage

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Mave På Tre Dage
Sådan Fjernes Mave På Tre Dage

Video: Sådan Fjernes Mave På Tre Dage

Video: ОЖИДАНИЕ или РЕАЛЬНОСТЬ! ИГРЫ в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Маленькие кошмары 2 в реальной жизни! 2022, December
Anonim

Desværre vil det ikke være muligt helt at slippe af med maven på 3 dage - dette kræver en langsigtet omfattende tilgang, som inkluderer korrekt ernæring og betydelig fysisk aktivitet, men faste dage hjælper med at gøre det lidt mindre: arranger for dig selv 3 faste dage, vælg en bestemt til hver dag.

Sådan fjernes mave på tre dage
Sådan fjernes mave på tre dage

Instruktioner

Trin 1

Arranger kun et fastedag for æbler, hvis du ikke har maveproblemer. Køb 1,5-2 kg æbler og spis dem i 5-6 måltider om dagen. Bag halvdelen af ​​æblerne - på denne måde får du mere pektin.

For en frugtfastedag er følgende produkter egnede: pærer, bananer, vandmelon.

Trin 2

Hvis du ikke har problemer med brugen af ​​mejeriprodukter, er du velkommen til at arrangere en kefir-fastedag. Køb 1,5 liter kefir og drik det hele dagen. Du skal have 5-6 måltider i alt.

Derudover kan du efter samme princip arrangere en mælkefastedag eller hytteost: køb 400 g hytteost, del den i 4-5 måltider, en gang om dagen kan du drikke en kop kaffe og tilføje et par spiseskefulde klid til hytteost.

Trin 3

Kødfastedag. Fordelene ved en køddag er, at kød giver en følelse af mæthed, men hvis du har problemer med nyrerne eller leveren, er det bedre ikke at "sætte" dig selv på en kødmonodiet. Køb 400 g magert oksekød eller kyllingefilet, kog og spis, spis nogle grøntsager (agurker eller kål) som tilbehør.

Udover kød er enhver mager fisk perfekt - hold dig til de samme ernæringsretningslinjer.

Trin 4

Boghvede fastedag. Boghvede indeholder et stort antal sporstoffer. Boghvede grød kombineret med kefir renser dine tarme. Kog et glas korn, salt ikke, køb en liter 1% kefir og spis i løbet af dagen. Du kan udelukkende spise boghvede alle 3 dage uden at skade kroppen meget.

Trin 5

Risfastedag er ikke så nyttig som boghvede, men ikke mindre effektiv. Kog et glas ris i to glas vand og del det over 3 måltider.

Trin 6

Grøntsagsfastedag: spis 2 kg agurker, gulerødder, tomater, kål i løbet af dagen, del alt i 5-6 måltider.

Populær af emne.