Sådan Fjernes En Mandlig Mave

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Mandlig Mave
Sådan Fjernes En Mandlig Mave
Video: Sådan Fjernes En Mandlig Mave
Video: Новый электродвигатель в BMW седан 2023, Februar
Anonim

Det kan være svært for en ældre mand at fjerne maven, og årsagen er ikke kun overvægtig. Dette kan skyldes forkert ernæring, dårlig kropsholdning og vigtigst af alt manglen på træningsmuskler i bugvæggen. Derfor skal du følge en diæt, udvikle den korrekte kropsholdning og udføre maveøvelser.

Sådan fjernes en mandlig mave
Sådan fjernes en mandlig mave

Instruktioner

Trin 1

Lav først et ernæringsprogram. Brug ikke ekstra kalorier, prøv at reducere din diæt med ca. 500 kcal om dagen. Du skal også skære sukkerholdige drikkevarer ud (kaffe, te med sukker, juice, sodavand osv.). Det er bedre at forbruge mælk med en lav procentdel af flydende, grøn te uden sukker. Forresten bør slik ikke kun udelukkes i flydende form: stop med at spise chokolade, bagværk, fastfoodprodukter, is og meget mere. Hvis du har lyst til at forkæle dig selv med noget velsmagende, skal du bytte dine foretrukne godbidder til en frugtdessert eller fedtfattig yoghurt. Fjern stegt mad fra din menu. Glem ikke grøntsagssupper (en tallerken, der kun indeholder 80 kcal, tilfredsstiller sulten godt).

Trin 2

Udvikl et sæt øvelser, der er målrettet mod en hel gruppe forskellige mavemuskler. Forstærkning af for eksempel den nederste del af pressen hjælper med at arbejde med benene (kroppen skal forblive ubevægelig): deres bøjning og forlængelse, hævning og sænkning samt cirkulære og tværgående bevægelser. Arbejdet med ikke benene, men bagagerummet kan allerede tone musklerne i den øverste sektion (nu skal benene være ubevægelige). Samtidige bevægelser af både ben og bagagerum hjælper dig med at "aktivere" de fleste af mavemusklerne. Det er værd at bemærke, at denne mulighed vil være den mest effektive, men ved første træningstid bør man ikke overbelaste og overskride de tilladte belastninger.

Trin 3

Bemærk, at du kan opnå bedre resultater, hvis du pumper mavemusklerne på tom mave (kroppen, der ikke har modtaget energi udefra, begynder at forbrænde det eksisterende subkutane fedt). Derudover er det bedre at lave hårdere øvelser, men i mindre mængde end mange lette. Det er kun værd at træne halvhjertet, hvis det er nødvendigt for at opretholde muskeltonen. Hvis du vil have et resultat, skal du give alle hundrede procent.

Populær af emne.