Hvordan Man Bygger Muskler Om En Uge

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler Om En Uge
Hvordan Man Bygger Muskler Om En Uge

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Om En Uge

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Om En Uge
Video: Alle mot En 2023, December
Anonim

Alle ved, at en attraktiv figur er nøglen til succes, både i forhold og på arbejdspladsen, da det er en absolut indikator for en persons sundhed og disciplin. Byg muskler i en uge er ikke svært og ret realistisk, bare vær modig og gå!

Hvordan man bygger muskler om en uge
Hvordan man bygger muskler om en uge

Instruktioner

Trin 1

At opbygge muskler om en uge er ikke svært, som det ser ud ved første øjekast. Det er nok at følge en bestemt plan, som vi vil udarbejde yderligere. Revider din tidsplan, det vil sige afsætte 2 timers fritid til dig selv hver dag, dette er den mest optimale tid til træning og udvikling af grundlæggende muskler.

Trin 2

Derefter skal du beslutte dig for ernæringen. Du bliver nødt til at spise ofte og rigeligt. Denne proces har sine egne tricks. Spis for eksempel "kulhydrater" får energi, proteiner - masse, fedt - en reserve af styrke. Alt dette udgør et kompleks af din diæt i hele ugen og derefter.

Trin 3

Spis "kulhydrater" til morgenmad - brød, kartofler, pasta, korn, slik. Sukker er et naturligt kulhydrat. Honning, afhængigt af typen, indeholder 70-80% glukose og fruktose Frokosten består af "proteiner" - ost, fedtfattig hytteost, kød af dyr og kyllinger, fisk, ærter, bønner, nødder. Middag fra et kompleks af fedtstoffer og proteiner - fløde, creme fraiche, speciel ostemasse, hollandsk ost, svinekød, andekød og gæsekød samt kogte og halvrøgede pølser, mælkepølser, brisling, chokolade, kager, halva.

Trin 4

Alle præsenterede produkter indeholder det maksimale stof, du har brug for.

Grundlæggende øvelser til hurtig muskelvækst er meget enkle.

Resultatet vil være synligt allerede på anden træningsdag, da muskelmasse i kombination med intensiv ernæring og motion vokser hurtigt.

Trin 5

Lav følgende øvelser hver dag. Planlæg 3-4 sæt med 12-14 reps. Løfte håndvægte Tag to håndvægte på 4-5 kg. Derefter skal du sidde på en vandret bænk og holde ryggen lige. Og udånding rigeligt og træk ilt ind, hæv håndvægtene til brystniveau. Sænk forsigtigt ned til startpositionen. Dette look hjælper med at svinge dine biceps, triceps, skuldre og øvre bryst.

Trin 6

Pull-ups: Spring på den vandrette bjælke. Hold godt fast med begge hænder, tag lidt over gennemsnittet, dvs. ca. 100 centimeter i længden. Træk dig derefter op, så din hage rører den vandrette bjælke lidt eller er højere. Ret din position, og sænk dig derefter langsomt ned. Dette vil svinge din ryg, biceps, nakke og skuldre.

Trin 7

Tryk på bjælken. Vægten på bjælken skal være i området "20-3 kg" til at begynde med efter 2-3 dage øges den med yderligere 10-15 kg.

Lig på en bænk, tag fat i stangen, sænk den, så den bare rører ved brystet, fix den og løft den op med en udånding. Dette hjælper dig med hurtigt at opbygge dit bryst, skuldre, nakke og triceps.

Takket være denne plan er du garanteret muskler om en uge. Held og lykke!

Anbefalede: