Sådan Strammer Du Dine Bryster Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strammer Du Dine Bryster Derhjemme
Sådan Strammer Du Dine Bryster Derhjemme

Video: Sådan Strammer Du Dine Bryster Derhjemme

Video: 5 MIN INTENSIV MAVETRÆNING 2022, December
Anonim

I hver kvindes liv kommer der et øjeblik, hvor hendes bryster begynder at miste deres form, sag. Denne kendsgerning opfattes ofte med fortvivlelse og et ønske om hurtigst muligt at få hjælp fra en plastikkirurg. Men hvis problemet ses til tiden, og der træffes foranstaltninger i tide, kan processen stoppes, og brystets elasticitet og skønhed kan gendannes. Desuden er de mest almindelige produkter, der findes i ethvert hjem, egnede til at skabe de midler, hvormed brystet får sin oprindelige form.

Sådan strammer du dine bryster derhjemme
Sådan strammer du dine bryster derhjemme

Instruktioner

Trin 1

Lotion. Tag en lille agurk, skræl den og gnid den på et fint rivejern. Tilsæt 10 spiseskefulde gnidningsalkohol til den resulterende kværn. Overfør blandingen til en krukke, luk låget og læg den på et mørkt sted i 7 dage. Tag den færdige infusion ud, sil og fortynd med rent filtreret vand med en hastighed på 1: 1. Du har en hjemmelavet agurkelotion.

Sådan bruges: Før du bader eller tager et brusebad, skal du suge en vatrondel eller en serviet i en agurkelotion og tørre brysthuden, undgå kontakt med brystvorter og areola. Vent, indtil lotionen er helt absorberet. Gå nu til dampbadet eller tag et bad.

Trin 2

Masker. Forbered en nærende brystmaske. For at gøre dette skal du tage 100 g creme fraiche og slå 1 rå æg og 2 spsk. spiseskefulde olivenolie. Smør tidligere renset brysthud med den resulterende blanding uden at påvirke brystvorterne og glorierne. Hold den tændt i 15-20 minutter og vask af med varmt vand. Proceduren udføres 2-3 gange om ugen.

Surcreme-maske kan skiftes med ostemasse. Forbered denne sammensætning som følger: Fortynd 1 spsk hytteost med varm mælk og rør indtil tyk creme fraiche. Det påføres på samme måde som en creme fraiche.

Trin 3

Fløde. Hæld 2 spsk. spiseskefulde havregryn med kogende vand, dæk og lad det brygge i 10-15 minutter. Bland derefter havregryn godt, ælt med en ske. Gnid den resulterende hjemmelavede creme ind i din brysthud og lad den stå i en halv time. Skyl med varmt vand. Forresten er denne creme meget nyttig til décolleté og halsområdet. Det nærer huden og strammer den synligt og skaber en løfteeffekt.

Populær af emne.