Hvordan Man Bygger Op Om En Uge

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Op Om En Uge
Hvordan Man Bygger Op Om En Uge
Anonim

Nogle gange er vi nødt til at forberede vores krop til en begivenhed på kort tid, ikke engang en måned, men på bare en uge. Naturligvis har vi ikke tid til at få tyve kilo masse i løbet af denne tid. Men vi kan rette ufuldkommenheder i vores krop og tone musklerne. Om en uge er det meget muligt, hvis du overholder et par enkle regler.

Hvordan man bygger op om en uge
Hvordan man bygger op om en uge

Er det nødvendigt

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Brug styrke maskiner i gymnastiksalen. De kræver ikke særlig viden om teknologi, og på samme tid er de ganske i stand til at give dine muskler belastningen tilstrækkelig til at stimulere deres vækst og tone. Mærk effektive reps med fem. Udfør øvelserne i den optimale vægt, indtil du kan udføre fem effektive reps.

Trin 2

Pump pressen op. For at forberede din krop på en uge skal du træne øvre og nedre mavemuskler samt de laterale mavemuskler hver dag. Arbejd din mavemuskler, indtil du kan udføre seks fulde reps.

Trin 3

Arbejd dine skuldre med håndvægte og en vægtstang dag efter dag. Du skal bruge de vægte, der er maksimale for dig for at opnå resultater på så kort tid. For at udvikle dine skuldre skal du bruge en øvelse til front-, bag- og sidedeltaer, men giv dit bedste i hver af dem.

Trin 4

Brug et løbebånd i begyndelsen og slutningen af din træning, og begræns dit kalorieindtag for at tabe dig og gøre dine mavemuskler og hele kroppen mere synlig. Hold styr på, hvornår du spiser - det seneste måltid skal være klokken seks om aftenen. Spis ikke to timer før og to timer efter gymnastiksalen.

Trin 5

På grund af kostrestriktioner og så meget aerob træning kan du føle, at du mangler følelsesmæssig og fysisk styrke. For at løse dette skal du bruge guaranaekstrakt, der er tilgængeligt fra sportsernæringsbutikker. Brug det en gang pr. Træning, og konsulter først din læge om kontraindikationer.

Anbefalede: