Sådan Gør Du Splittelser Om En Uge

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Splittelser Om En Uge
Sådan Gør Du Splittelser Om En Uge

Video: Sådan Gør Du Splittelser Om En Uge

Video: Sådan Gør Du Splittelser Om En Uge
Video: Den nye pige - En film om mobning 2023, November
Anonim

Kan en begynder gøre splittelser om en uge? Ved første øjekast ser det ud til, at dette ikke er realistisk, fordi 7 dage er en kort periode. Derfor er det nødvendigt for dem, der besluttede at mestre garnet, nøje at følge reglerne og tage højde for kroppens egenskaber.

Magisk strækning
Magisk strækning

Er det nødvendigt

Yoga og fitnessmåtte, balletbarre (bord eller stol), løbebånd, springtov

Instruktioner

Trin 1

Opvarmning

For dem, der beslutter at sidde på garnet på kort tid, bør man ikke udelukke en opvarmning, da kroppen på dette tidspunkt forbereder sig på de kommende belastninger. Musklerne opvarmes og bliver mere elastiske. Måder at tone kroppen på er: jogging, squats, hoppetov, dans. Opvarmningstiden er 10 til 15 minutter. Dette efterfølges af et sæt strækøvelser.

Trin 2

Kalvstrækning. For at udføre øvelsen skal du sidde på gulvet og sprede dine ben til den maksimale bredde. Tag derefter fat i sokkerne på dine fødder med dine hænder og stræk brystet mod gulvet. Det vigtigste ved denne øvelse er at holde ryggen lige.

Trin 3

Balletmaskine. Denne metode til strækning bruges af ballerinaer, der sætter den ene fod på en balletstang. Hvis det ikke er muligt at udføre øvelsen på en speciel maskine, anbefales det at finde et plan, der flugter med bæltet. For eksempel et bord. Derefter skal du sætte det ene ben på tværstangen og bøje sig fremad til gulvet. Du bør prøve ikke at bøje dine ben ved knæene.

Trin 4

Den mest almindelige metode til strækning er bensvingninger. For at gøre dette skal du stå på det ene ben, så hele kropsvægten overføres til det. Det andet ben skal løftes frem i lige stilling til den maksimalt mulige højde og derved gøre gynger. Over tid får musklerne elasticitet, og benet stiger højere end i den indledende fase.

Trin 5

Strækker sig mens du ligger ned. For at gøre dette skal du ligge på ryggen, holde din højre arm og venstre ben i en lige position og trække dit højre ben maksimalt til dit ansigt, springe og holde det med din venstre hånd. Lignende handlinger udføres med venstre ben.

Anbefalede: