Sådan Fjernes Mave Om En Uge

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Mave Om En Uge
Sådan Fjernes Mave Om En Uge
Anonim

En smuk tonet mave og en tynd talje er enhver kvindes drøm, og dens ejendommelighed er, at denne drøm er opnåelig. For effektivt og hurtigt at fjerne en ekstra mave og genvinde harmoni skal du følge visse regler for ernæring og fysisk aktivitet samt lære at rense kroppen.

Sådan fjernes mave om en uge
Sådan fjernes mave om en uge

Instruktioner

Trin 1

Inden du slankekure og går i gymnastiksalen, skal du rense tarmene for toksiner, der forhindrer dig i at tabe sig og stimulerer produktionen af fedt.

Den bedste måde at rense kroppen på, tidsprøvet og tilgængelig for alle, er en lavement, som skal gøres i to uger. Under rengøringsprocessen falder underlivets volumen ned. Brug en opløsning af en og en halv liter vand og en skefuld salt til lavement. Rensning af tyktarmen og rensning af leveren skal være det første skridt til at slippe af med din mave.

Trin 2

Det andet trin er en aktiv livsstil. Sport og motion hjælper med at holde dine muskler tonede og gøre din mave fit og attraktiv, hvilket forhindrer din hud i at strække sig og falde.

Hver dag, mens du ligger på gulvet, skal du svinge den nederste og den øvre del af maven 50 gange og også udføre øvelser med en massage hula hoop (hoop). Twisting hula hoop varmer dine muskler op, øger blodgennemstrømningen, forbereder dine mavemuskler til stress og er et godt værktøj at bruge imellem ab-øvelser.

Trin 3

Endelig kombiner afgiftning og en atletisk livsstil med korrekt ernæring. Den forkerte diæt vil ophæve al din indsats.

Slip af med fede, sukkerholdige og højt kalorieindhold. Drik rigeligt med vand - mindst 2 liter om dagen. Fjern fastfood, sodavand, stivelsesholdige fødevarer og stegte fødevarer. Spis mere grøntsager, frugt, korn.

Når du overholder den rigtige diæt, spiller sport og renser kroppen for toksiner, kan du nemt genoprette en smuk slank figur på kortest mulig tid.

Anbefalede: