Sådan Fjernes Fedt Fra Lårene Om En Uge

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Fedt Fra Lårene Om En Uge
Sådan Fjernes Fedt Fra Lårene Om En Uge

Video: Sådan Fjernes Fedt Fra Lårene Om En Uge

Video: Sådan Fjernes Fedt Fra Lårene Om En Uge
Video: Hvordan At Tabe Mave Fedt I 1 Uge? 2024, April
Anonim

Overlåret er det mest "lunefulde". Det er her overskydende fedt stræber efter at samle, hvilket får benene til at ligne kyllingelår. Du kan prøve at tabe fedt fra lårene om en uge ved hjælp af en holistisk tilgang.

Sådan fjernes fedt fra lårene om en uge
Sådan fjernes fedt fra lårene om en uge

Slanke hofter kræver begrænsning af visse produkter, brug af visse fysiske aktiviteter og yderligere kosmetiske procedurer. Kun hvis du rammer på alle fronter, kan du fjerne fedt fra lårene om en uge.

Regel en: Skift diæt

Kost til slanke lår indebærer ikke så meget en begrænsning som en ændring i spisevaner. Fastfood, halvfabrikata, produkter indeholdende konserveringsmidler, farvestoffer, kunstige smagsstoffer er fuldstændig forbudt. Selvom der ikke er så mange kalorier der, forstyrrer disse kemikalier stofskiftet, hvilket fører til cellulite.

De, der drømmer om at fjerne fedt fra lårene, bør glemme længe kartofler i enhver form, hvidt brød, pasta, selv fra hård hvede. Det er tilladt at kun forbruge fødevarer med højt fiberindhold - fuldkornsbrød eller korntilskud.

En diæt til slanke lår betyder også at spise en masse friske grøntsager. Det er rå grøntsager, ikke gryderetter eller salater. Kort sagt, en rå maddiæt hjælper med at fjerne fedt fra kødet.

Men hvad med proteiner? Uden dem, ingen steder. Men det er bedre at opgive kød til fordel for magert fisk, fjerkræ og mejeriprodukter. At spise og træne dine lår som dette vil hjælpe dig gradvist med at komme i form.

Regel to: mere bevægelse

Regelmæssige gynger hjælper med at fjerne fedt fra lårene. Du skal bare komme på alle fire, læne dig på underarme og knæ, tage et lige ben tilbage, bøj ikke din nedre ryg. Derefter skal du stramme musklerne på bagsiden af låret og kaste benet så højt som muligt. Gentag derefter bevægelserne, men sidelæns.

Glatte hofteøvelser er også meget effektive. Det er nødvendigt at ligge på gulvet, trykke nedre ryg mod gulvet og placere dine hænder under hovedet eller placere dem vinkelret på kroppen. Med dine fødder i ankelområdet skal du klemme en lille kugle med en diameter på 30-50 cm. Berør nu skiftevis gulvet med dine fødder til venstre og til højre uden at løfte din nedre ryg fra overfladen.

Alternativt kan du bare gå frem og tilbage på din bagdel. På samme tid skal du holde ryggen lige, ikke bøje dine knæ og ikke hjælpe dig selv med dine hænder. Under træningen er det nødvendigt at stamme lårene, men ikke kalvene.

Squats er meget nyttige for hofterne. For den bedste effekt skal de udføres med vægte - håndvægte eller en vægtstang. Det er også meget effektivt at sidde på huk mod en mur. Det er nødvendigt at stå, så bagsiden af hovedet, skulderbladene og lænden ikke kommer ud af den lodrette overflade.

Regel tre: blødgøre fedtets yderside

I kampen om slanke hofter er wraps meget nyttige. Disse procedurer forbedrer hudens udseende samt fjerner affald og toksiner.

Den nemmeste måde er at bruge honning. Tilsæt 5 dråber essentiel olie til det smeltede produkt (2 dessertsked). Spred blandingen jævnt over huden på benene, pakk den ind med folie og læg den under lågene i et par timer.

Du kan erstatte honning med kaffegrums, blå ler, tang eller sennep. De, der vælger den sidste ingrediens, skal lytte til deres følelser under sessionen. Hvis det brænder dårligt, er det værd at afbryde proceduren og skylle blandingen af.

Selvfølgelig er det umuligt at fjerne fedt fra lårene helt om en uge. I løbet af denne tid kan du se de første resultater, som vil tjene som yderligere motivation. I alt vil det tage mindst to måneder at få stramme og slanke lår. Det vigtigste er ikke at afvige fra planen.

Anbefalede: