Hvordan Man Hurtigt Taber Fedt Fra Lårene

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Hurtigt Taber Fedt Fra Lårene
Hvordan Man Hurtigt Taber Fedt Fra Lårene

Video: Hvordan Man Hurtigt Taber Fedt Fra Lårene

Video: Hvordan Man Hurtigt Taber Fedt Fra Lårene
Video: Hvordan taber man fedt på lårene? Bliver man for maskulin af at styrketræne? Dansk trænings-Qu0026A 2023, Oktober
Anonim

Hofterne er det mest problematiske område, da der ved kvindelig fedme aflejres præcist på de indre og ydre dele. For hurtigt at slippe af med subkutant fedt er det nødvendigt ikke kun at være opmærksom på diæt og motion, men også at gennemgå et kursus af terapeutisk massage samt 15-20 indpakningsprocedurer i en skønhedssalon.

Hvordan man hurtigt taber fedt fra lårene
Hvordan man hurtigt taber fedt fra lårene

Er det nødvendigt

  • - afbalanceret kost
  • - fysisk aktivitet;
  • - massage
  • - et emballeringsforløb.

Instruktioner

Trin 1

Motion og ordentlig ernæring er nøglen til at miste de ekstra pund. Subkutant fedt omdannes til energi, men hofterne vil ikke tabe sig med det samme, men efter et par måneder. Hvis du har brug for at slippe af med subkutant fedt på kort tid, skal du kontakte en professionel massageterapeut.

Trin 2

Et kursus med intensiv massage hjælper dig med at slippe af med fede aflejringer på kort tid. Bogstaveligt efter 1-2 procedurer vil du bemærke, at lårvolumenet er faldet betydeligt, men det betyder ikke, at det subkutane fedt er begyndt at forsvinde. Massagen aktiverer stofskiftet, og først og fremmest forlader overskydende væske fedtlaget, fedtcellerne reduceres betydeligt i volumen, hvilket resulterer i, at resultaterne bliver synlige. Få 15-20 massagebehandlinger for hurtigt at slippe af med fedtaflejringer på det indre og ydre lår.

Trin 3

Ikke mindre effektive resultater opnås ved et kursus af kosmetisk indpakning. Tang, varm peber, honning, mørk chokolade, urteekstrakter osv. Bruges som et aktivt middel til hurtig fedtforbrænding. Procedurerne er baseret på det faktum, at alle problemområder er rigeligt dækket med et aktivt middel, dækket med en film, og mikropulser er forbundet, hvilket bidrager til mere aktivt vægttab og virkningen af aktive stoffer på problemområder. Et kursus på 15-20 procedurer hjælper med at reducere lårets volumen med flere centimeter ved at reducere tykkelsen af fedtlaget.

Trin 4

Sammen med intensiv terapi for at slippe af med subkutant fedt fra lårene, følg en diæt med lavt kalorieindhold, ekskluder fastfood, sodavand, alkoholholdige drikkevarer, herunder øl, fede, søde, krydrede, salte, dåse mad og fede kød fra kosten. Spis fraktioneret og ofte. Diæten skal være baseret på kogte eller bagt grøntsager, korn i vand, mejeriprodukter og surmælksprodukter.

Trin 5

Lav morgenøvelser dagligt. Tilmeld dig et fitnesscenter eller et motionscenter. Tre timer om ugen med intens træning under vejledning af en erfaren træner hjælper dig med at forme den krop, du vælger. Overskydende kropsfedt forsvinder ikke kun fra de ydre og indre lår, men fra maven og andre problemområder.

Anbefalede: