Sådan Taber Du Fedt Fra Ryggen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Fedt Fra Ryggen
Sådan Taber Du Fedt Fra Ryggen

Video: Sådan Taber Du Fedt Fra Ryggen

Video: Sådan Taber Du Fedt Fra Ryggen
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2023, Juni
Anonim

Akkumuleringen af fedt på ryggen er ikke det smukkeste syn. Hængende hævelse under skulderbladene og et fedtholdigt bælte på nedre ryg er usandsynligt at dekorere i det mindste nogen. Du kan og bør slippe af med dem - det bliver ikke så svært, som mange forestiller sig.

Sådan taber du fedt fra ryggen
Sådan taber du fedt fra ryggen

Instruktioner

Trin 1

Den allerførste og vigtigste betingelse for at slippe af med fedt i enhver del af kroppen (inklusive på ryggen) er overgangen til en diæt med lavt kalorieindhold. Reducer dit daglige kalorieindtag til 1000-1200 cc.

Trin 2

Fjern hovedsageligt fede fødevarer fra din kost. Brug ikke mere end 20 gram animalsk fedt om dagen. Hold øje med dit proteinindhold (mindst 50 g) og ikke læne dig på kulhydrater (200-250 g). Glem ikke at forbruge 20-27 g vegetabilske olier om dagen, kroppen tager ikke fedt fra dem, men de indeholdte vitaminer vil være nyttige. Bland ikke vegetabilske og animalske fedtstoffer i et måltid, det vil ikke gøre dig godt.

Trin 3

Spis mere frugt, grøntsager og alle slags grøntsager. Plantebaserede fødevarer er ikke kun sunde, men også ekstremt lave i kalorier, de hjælper dig med at opretholde din kost. Gå under ingen omstændigheder sultne! Effekten vil være nøjagtig det modsatte. Alle de tabte kilo fedt vender tilbage til det dobbelte af størrelsen umiddelbart efter fasten.

Trin 4

For at løsne fedt fra ryggen hurtigere skal du lave en lille øvelse flere gange i løbet af dagen. Træne om morgenen og løb om aftenen. Fysisk aktivitet hjælper dig med at øge dit energiforbrug med 20-30%, og fedt bliver mere aktivt opdelt.

Trin 5

Spænd dine rygmuskler ofte. Du kan gøre dette hvor som helst: både derhjemme og på arbejdspladsen, sidder ved et computerbord. At holde dine rygmuskler aktive hjælper ikke kun dig med at kaste hadet fedt, men det hjælper også med at holde din ryg lige, hvilket også forbedrer dit generelle helbred.

Trin 6

Det vil ikke være overflødigt at besøge puljen fra tid til anden. Når du svømmer, får du en dobbelt fordel - du bruger en masse energi (og som et resultat fedt) og giver en fremragende belastning på alle rygmuskler.

Trin 7

Det er meget vigtigt, når resultatet er opnået, og han vil ikke lade dig vente, ikke misbruge mængden af mad. Den daglige godtgørelse for en kvinde er 2000 kk, og for mænd er 2500 kk. Overspisning vil i sidste ende ophæve al din indsats.

Populær af emne.