Sådan Taber Du Fedt På Brystet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Fedt På Brystet
Sådan Taber Du Fedt På Brystet

Video: Sådan Taber Du Fedt På Brystet

Video: Sådan taber du fedt på maven 2022, December
Anonim

Fedt på brystet gør den øverste del af figuren vag og grim. Motion på kroppens muskler hjælper med at fjerne kropsfedt. Træn på daglig basis, og du vil hurtigt bemærke, at mængden af ​​fedt på brystet er faldet markant.

Smukke bryster er beundringsværdige
Smukke bryster er beundringsværdige

Instruktioner

Trin 1

Sørg for at foretage push-ups fra gulvet. I dette tilfælde kan benpositionen være forskellig: vægt på knæ, på tæer. Hvis du har svage arme, skal du vælge den første mulighed for at udføre øvelsen. Hver gang styrkes armene mere og mere, og efterhånden skifter du til push-ups i "planke" -positionen. Når push-ups med vægt på tæerne bliver lette for dig, så prøv at mestre en anden position af dine ben - på en bakke. Sæt dine fødder på en sofa, bænk, seng osv., I denne position, start med push-ups, prøv at gøre 5-10 tilgange.

Trin 2

Læg på ryggen, bøj ​​benene på knæene, tag håndvægte i håndfladerne og stræk armene op og forbinder dem sammen. Når du indånder, skal du sprede armene til siderne og sænke dem tættere på gulvet, men ikke røre ved overfladen. Ved udånding skal du vende tilbage til startpositionen. Lav 20 reps.

Trin 3

Stå lige op, tag håndvægte i dine hænder og tryk dine albuer til dine sider. Når du indånder, skal du bringe din højre hånd fremad, mens du ånder ud, skal du vende den tilbage til sin oprindelige position. Med det næste åndedrag skal du strække din venstre arm ud. Gentag boksebevægelser i 2 til 3 minutter.

Trin 4

Sid med din bagdel på dine hæle, bøj ​​dine arme ved albuerne, slut dig til håndfladerne foran brystet. Under indånding skal du trykke håndfladerne mod hinanden og opretholde indsatsen i 5 til 10 sekunder. Når du ånder ud, skal du slappe af med armene og hvile i 5 til 10 sekunder. Gentag øvelsen 10 til 15 gange.

Trin 5

Sid i en tyrkisk position, bøj ​​dine arme ved albuerne og tryk dem til dine sider. Når du indånder, skal du vride rygsøjlen til højre og lade dine hofter bevægelige. Ved udånding skal du vende tilbage til startpositionen. Drej til venstre med det næste åndedrag. Lav 20 til 25 gentagelser i hver retning.

Populær af emne.