Sådan Taber Du Fedt Fra Dine Ben: Motion

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Fedt Fra Dine Ben: Motion
Sådan Taber Du Fedt Fra Dine Ben: Motion

Video: Sådan Taber Du Fedt Fra Dine Ben: Motion

Video: Sådan Taber Du Fedt Fra Dine Ben: Motion
Video: Выучить английский язык | Практика разговорного английского | Улучшить разговорные навыки английского языка ✔ 2024, April
Anonim

Smukke slanke ben er ikke en let opgave. Du kan dog klare det, hvis du regelmæssigt udfører et specielt sæt øvelser. Tips og tricks fra eksperter hjælper dig med at opnå et fremragende resultat.

Sådan taber du fedt fra dine ben: motion
Sådan taber du fedt fra dine ben: motion

Et sæt øvelser

Enkle squats hjælper dig med at tabe fedt i lårene. Når du udfører øvelsen, skal ryggen være flad. Hælene skal ikke løftes fra gulvet, når de sidder på huk. Du skal ikke sidde ned til slutningen. For at øge belastningen kan du tage små håndvægte, der vejer 1,5-2 kg, i dine hænder. 15-20 squats i et sæt vil være nok.

Udførelse af fremadrettede lunger vil også have en positiv effekt på formen på dine ben. For at gøre dette skal du stå lige op med fødderne sammen. Dette er startpositionen. Dernæst udføres et udfald med det højre ben, så der oprettes en ret vinkel. Pas på: hold din balance. Gå gradvist tilbage til startpositionen. Gentag springet med din venstre fod. For at øge belastningen i dine hænder kan du tage håndvægte og placere dem langs kroppen. Øvelsen gentages 15 gange på hvert ben.

Styrketræning er vanskelig, men effektiv. For at afslutte det skal du komme på gulvet på alle fire. Arme og ben skal være vinkelrette. Det er nødvendigt at springe tilbage med højre ben og rette det til enden. Derefter vender vi tilbage til startpositionen. Vi gentager øvelsen på venstre ben. Når du udfører denne bevægelse, skal du prøve ikke at svinge og holde lige, mens du opretholder balance. Yderligere skal øvelsen gentages, men ikke længere rette benene, men løfte dem op, bøje sig i knæet i en vinkel på 90 grader.

Bensvingninger er også effektive til at fjerne overskydende fedt fra lårene. Denne øvelse er meget enkel. For at udføre det skal du læne dig for eksempel på bagsiden af en stol for ikke at miste balance. Bagsiden skal forblive lige. Svingningen udføres skiftevis opad, først med højre og derefter med venstre ben. Øvelsen anbefales at udføre ved en gennemsnitlig rytme i 5-7 minutter.

Ved den næste øvelse skal du ligge på en plan overflade. Bøj dine ben ved knæene og spred dem så bredt som muligt. En pude eller en elastisk kugle skal placeres mellem benene, hvilket presser pressen. Dernæst skal du føre hofterne sammen og holde objektet. Ret denne position i 5-7 sekunder. Slap af. Gentag øvelsen 15-20 gange.

Nyttige tip

Korrekt ernæring spiller en stor rolle i kampen for slanke og smukke ben. Fraktioneret ernæring og sunde fødevarer er nøglerne til succes. Samtidig bør søde, salte, fede og stegte fødevarer udelukkes fra kosten. Den daglige menu skal være baseret på vitaminer, næringsstoffer, komplekse kulhydrater, proteiner og kaloriefattige fødevarer. Det er bedre at spise i små portioner 5-6 gange om dagen.

Anbefalede: