Sådan Taber Du Dig På Dine Ben

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Dig På Dine Ben
Sådan Taber Du Dig På Dine Ben

Video: Sådan Taber Du Dig På Dine Ben

Video: Sådan Taber Du Dig På Dine Ben
Video: Как зарабатывать 500 долларов в день на дневной торговле 2024, April
Anonim

En af de vigtigste betingelser for at tabe sig er systematisk gymnastik. Det anbefales at udføre de foreslåede øvelser for problemområdet mindst tre gange om ugen, og hvis det er muligt at gøre det bedre hver dag.

Sådan taber du dig på dine ben
Sådan taber du dig på dine ben

Instruktioner

Trin 1

Tag en startposition på ryggen. Flyt dine ben som om du kørte på en cykel. Hovedbelastningen skal falde på lårmusklerne. Benmusklerne skal være ekstremt afslappede, gør øvelserne i et hurtigt tempo. Start med 50 bevægelser. Forøg gradvist tempoet, hvilket bringer antallet af bevægelser til 150. Hvil to gange i processen.

Trin 2

Tag startpositionen som den første øvelse. Liggende på ryggen, løft dine ben i en ret vinkel, bøj knæene let og slapp helt af dine muskler. I denne position skal du krydse dit venstre ben med højre, højre med venstre. Udfør øvelsen i et hurtigt tempo omkring 150 gange.

Trin 3

Udgangsposition: stå med din venstre side bag stolen, så tæt som muligt. Hold på ryggen med din venstre hånd, dette gør øvelsen lidt lettere. Begynd at udføre stærke gynger med dit højre ben fremad, op, til venstre. Gentag øvelsen ca. 10 gange. Skift position, drej den anden side. Gentag nøjagtigt de samme gynger med kun venstre ben. Husk at trække vejret korrekt. Prøv at indlæse dine muskler så meget som muligt, sving benet mere aktivt og så bredt som muligt, vær ikke doven.

Trin 4

Udgangsposition: Sidd på gulvet, bøj knæene og løft dine fødder så tæt på dine hofter som muligt. Placer dine håndflader på bagsiden af gulvet. I denne position skal du langsomt bøje knæene til venstre og højre og prøve at røre gulvet. Gentag øvelsen 10-20 gange.

Trin 5

Udgangsposition: sidde på gulvet, hold håndfladerne tæt på dine hofter, placer dine ben vinkelret på din torso. Prøv at holde dine mavemuskler spændte. Fald på din ryg uden at ændre placeringen af dine ben. Gå derefter tilbage til startpositionen. Sving indtil du udfører øvelsen ca. 15-20 gange.

Anbefalede: