Sådan Taber Du Dig På Dine Hofter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Dig På Dine Hofter
Sådan Taber Du Dig På Dine Hofter

Video: Sådan Taber Du Dig På Dine Hofter

Video: Sådan Taber Du Dig På Dine Hofter
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, April
Anonim

Mange kvinder kæmper med størrelsen på deres hofter. Selvom du kan udføre nogle øvelser, der er den nemmeste måde at tabe sig på lårene. Så snart vægten begynder at forsvinde, vil du bemærke ændringer i nogle af problemområderne - hofter og bagdel.

Sådan taber du dig på dine hofter
Sådan taber du dig på dine hofter

Instruktioner

Trin 1

Integrer intervaller med høj intensitet i dine rutiner. Kardiovaskulær træning hjælper dig med at forbrænde flere kalorier og fedt under lange intervaltræningspas. En undersøgelse fra Guelph University viste, at du kan øge fedtforbrændingen med op til 36 procent ved at lave de rigtige træningsintervaller.

Trin 2

Spis mindre fedt og kulhydrater. I din krop nedbrydes diætfedt med vanskeligheder, i stedet forbrændes andre fødevarer først og derefter fedt. For kvinder frigives det straks at spise meget fedt i lårene. Fjern fødevarer som smør, mælk, ost, chips og fries. Kulhydrater som ris, kartofler, pasta og brød.

Trin 3

Inkluder et næringsstof med lavt fedtindhold - frugt og grøntsager skal være til stede i din kost. Disse fødevarer indeholder meget fiber, hvilket hjælper med at undertrykke appetitten. Når du spiser proteinfødevarer, skal du vælge lette fødevarer som kyllingebryst, fisk og nødder.

Trin 4

Fjern sukkerholdige drikkevarer fra din kost. For eksempel har hver 8 kopper af drikken mindst 100 kalorier og sukker, hvilket i sidste ende påvirker lårene. I en undersøgelse, der blev offentliggjort i American Journal of Clinical Nutrition, mistede deltagere, der reducerede deres daglige indtag af sukkerholdige drikkevarer med en portion mere end to kg på seks måneder. Drik i stedet rigeligt med vand. Ikke kun vil vand hjælpe dig med at befri din krop for toksiner og forurenende stoffer, det reducerer også vægten i lårene og underlivet.

Trin 5

Cellulite-behandlingsplan - Behandling, der bruger massage, sugning, infrarød og bipolar radiofrekvensreduktion af underliv, lår og hofter. Efter fire eller seks af disse behandlinger og en god sund diæt vil du bemærke betydelige reduktioner i problemområder.

Trin 6

Lav hofteøvelser to eller tre gange om ugen. De mest effektive metoder er jogging, cykling eller svømning, hoppetov i 10 til 15 minutter hver dag, squats og abs. Sundhedsministeriet anbefaler mindst 30 minutters "langvarig fysisk aktivitet" mindst tre gange om ugen.

Trin 7

Mål dine fremskridt. Brug et målebånd til at holde styr på din talje, hofter. Gradvist gennem udholdenhed og lyst vil du se de konkrete og ønskede resultater af hårdt arbejde.

Anbefalede: