Sådan Træner Du Din Hals

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Din Hals
Sådan Træner Du Din Hals

Video: Sådan Træner Du Din Hals

Video: Sådan Træner Du Din Hals
Video: Oliemassage til løft af hængende nakkehud og fjern rynker af "kalkunhals" 2024, April
Anonim

Stærke nakkemuskler er afgørende for brydere, boksere og bodybuildere. For bodybuildere er pumpede halsmuskler også en vigtig del af deres atletiske image. Du kan træne din hals både på specielle simulatorer og uden dem ved hjælp af forskellige enheder og yderligere modstand.

Sådan træner du din hals
Sådan træner du din hals

Instruktioner

Trin 1

Specielle simulatorer, der giver dig mulighed for at pumpe nakkemuskler isoleret, findes ikke i ethvert fitnesscenter. Derfor bliver du nødt til at involvere en partner i din træning eller være kreativ. Stræk først dine nakkemuskler med enkle hovedhældninger til venstre og højre og frem og tilbage. Foretag 10 hoved drejninger i hver retning. Gå derefter videre til hovedtræningen.

Trin 2

Den første, lettere træningsmulighed er velegnet til dig, hvis du lige er begyndt at træne for livmoderhalsen. Stå eller sæt dig på en bænk. Hold ryggen lige. Placer din højre hånd på dit hoved lige over dit højre øre. Vip hovedet mod højre, hvilket giver maksimal modstand med din hånd. Gentag det samme til venstre. Placer derefter begge palmer på din pande, den ene oven på den anden. Vip hovedet fremad, spænd dine arme. Gør det samme tilbage, hænderne er fastgjort bag på hovedet. Gentag hver øvelse 8-16 gange. Tilgange fra 3 til 6.

Trin 3

Det andet sæt nakkeøvelser udføres, mens du ligger på en bænk med forskellige modstandsmetoder. Det vil være mere praktisk, hvis din træningspartner modstår dig, når du træner. Du kan bruge en håndvægt eller disk som en vægt. For at gøre dette skal du sy en speciel hat af stærke bælter. Hætten sættes på hovedet, og der er allerede lagt en byrde på den.

Trin 4

Lig på en bænk sidelæns, så dit hoved hænger frit. Hæng en vægt op eller lad din partner trykke ned på hovedet ovenfra. Når du bruger en vægt, skal du bøje og løfte hovedet. Når du trykker på din partner, skal du prøve at modstå dit hoved og ikke lade det gå ned. Lig derefter på din anden side og gentag øvelsen på den anden side af din nakke.

Trin 5

Lig på bænken med din mave nede, med dine hænder hvilende på gulvet. Partneren trykker med hænderne ovenfra, og samtidig modstår du hans pres. Eller tag en vægtet hat på og løft hovedet efterfulgt af en nedadgående bøjning.

Trin 6

Ved afslutningen af træningen masserer du nakken med dine hænder. Træk forsigtigt hovedet til højre, venstre, frem og tilbage, og prøv at slappe af musklerne.

Anbefalede: