Sådan Strammer Du Din Hals

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strammer Du Din Hals
Sådan Strammer Du Din Hals

Video: Sådan Strammer Du Din Hals

Video: Sådan Strammer Du Din Hals
Video: Приготовьте домашнее шампанское вино к празднику. Технология приготовления домашнего шампанского 2023, December
Anonim

Halsen forråder altid en kvindes alder. Det er nødvendigt at tage sig af hende fra 25 år. Ligesom ansigtet kræver halsen ordentlig opmærksomhed, obligatorisk daglig pleje. Forkert pleje eller mangel på det vil påvirke i den nærmeste fremtid, så vær opmærksom på dette område af din krop.

Sådan strammer du nakken
Sådan strammer du nakken

Instruktioner

Trin 1

Hvis hudens nakke falder, vises en anden hage, er det nødvendigt at straks rette positionen. Et sæt øvelser kommer til undsætning. Tag et par minutter hver dag om morgenen og om aftenen til at gøre det, så skønhed, en strammet hals bliver dit telefonkort. - Træk dine læber fremad som et rør. Stram nakkemusklerne så meget som muligt. Udtal vokalerne med stærk artikulation: O, U, A, Y.

- Tryk dine kindben og kinder med dine pegefingre, stram dine nakkemuskler, prøv at udtale lyden A, føl musklerne.

- Placer fingrene på den ene hånd på kravebenet og den anden på hagen. Anstreng dine nakkemuskler, skildre skiftevis et muntert og kedeligt ansigt, læbernes hjørner først ned og derefter op.

Trin 2

En særlig creme hjælper med at klare for tidlig ældning af huden, stramme nakken og gøre den elastisk. Hvis det indeholder kollagen, er dette ideelt. Dette stof vil stramme foldene og rynkerne på nakken.

Trin 3

Glem ikke den daglige selvmassage i nakken. Start med at stryge siderne. Alle bevægelser skal være behagelige fra bunden op. Massér derefter sideområderne kraftigere. Pat din hage med bagsiden af din hånd. Det anbefales ikke at massere den forreste del af nakken, da skjoldbruskkirtlen er placeret i denne region, som ikke har brug for massage. Til massage kan du bruge en dråbe af enhver creme med tilsætning af enhver essentiel olie, såsom rosenolie, appelsinolie, ferskenolie.

Trin 4

Du kan stramme din hals og forbedre dens udseende ved hjælp af kompresser. Forbered beholdere med varmt og koldt vand. Dyp et frottéhåndklæde først i varmt vand, påfør i 30 sekunder, og udfør derefter den samme procedure med koldt vand. I stedet for vand kan du bruge afkog af kamille. Ved afslutningen af proceduren skal du tørre dit ansigt med en isterning, undtagen halsområdet.

Anbefalede: