Cardio Kickboxing - Kickboxing, Boksning, Muay Thai

Cardio Kickboxing - Kickboxing, Boksning, Muay Thai
Cardio Kickboxing - Kickboxing, Boksning, Muay Thai

Video: Cardio Kickboxing - Kickboxing, Boksning, Muay Thai

Video: Cardio Kickboxing - Kickboxing, Boksning, Muay Thai
Video: Workout Music Source // Cardio Boxing Workout Remix (135-145 BPM) 2024, September
Anonim

Cardio kickboxing er en sport, der er en syntese af tilsyneladende uforenelige discipliner såsom kickboxing, aerobic og dans. Ved at kombinere dine spark og slag i rækkefølge får du en lunefuld dans. Der er ikke plads til pause, så gør dig klar til intens aktivitet.

Cardio kickboxing - kickboxing, boksning, muay thai
Cardio kickboxing - kickboxing, boksning, muay thai

Det er tid til at danse. Når du laver cardio kickboxing, kaster du slag i luften. Hvis du, når du arbejder med sportsudstyr, poter, skjolde, tasker og puder, udgør modstand, bliver du nu nødt til selv at skabe den nødvendige modstand. At slå målløst "intetsteds" kan skade din skulder, albue eller lænd, så mål uden mål. For at gøre dette skal du prøve at forestille dig, at du rammer en taske, der stående i stødsøjlen forhindrer albue- eller kneleddets fulde forlængelse og minimerer derfor risikoen for skader, så kontroller rækkevidden for alle dine handlinger.

Glem ikke også de "slående" steder og de foretrukne anvendelsespunkter for strejker på kroppen af en imaginær modstander. Når alt kommer til alt er der ingen grund til at slå et direkte slag mod hovedet, selvom det er hovedet på en imaginær modstander. For det første fordi du mister styrke, og for det andet vil dette slag være mere effektivt, hvis det påføres underlivet.

Har du nogensinde haft rygproblemer? Tro mig, dette er ikke en vittighed! Men du kan undgå dem, hvis du overholder følgende regler: spar ikke på et højt niveau, medmindre du føler dig helt parat til det; se hvordan du strejker med dine ben og får dem til at ramme nøjagtigt på et imaginært mål; Brug ikke skødesløs eller utilsigtet luftangreb Foretag ikke inerti-bevægelser. Hvis du føler ubehag, meget mindre smerte, skal du straks stoppe og gå roligt, indtil du føler dig klar til at fortsætte øvelsen. At sparke over dit hoved kan skade, strække eller skade dine muskler. Du kan også træne perfekt ved at sparke på et højere niveau.

Anbefalede: