Muay Thai Basics

Indholdsfortegnelse:

Muay Thai Basics
Muay Thai Basics
Video: Muay Thai Basics
Video: Muay Thai Training 101: Full Beginner's Class 2023, Februar
Anonim

Thai boksning, eller Muay Thai, kaldes i Thailand "videnskaben om otte lemmer", fordi den træning, der er grundlaget for dens træning, giver en kriger mulighed for at opnå en utrolig fysisk form. Thai boksning læres af politiet og militæret i Thailand, da dets potentiale er mest effektivt i tæt kamp. Så hvad er det grundlæggende i den legendariske Muay Thai?

Muay Thai Basics
Muay Thai Basics

Muay Thai basics

I det væsentlige er Muay Thai en spærring af slag, der er rettet mod modstanderen med dine næver, albuer, knæ og fødder. Hvis krigerne ikke er for forskellige fra hinanden med hensyn til fysisk kondition og vægt, kan Muay Thai-teknikker slå enhver modstander ud. Denne type boksning betragtes som en af ​​de dødbringende kampsport, der er kendt i verden. Dets hovedmål er at udvikle fingerfærdighed, fleksibilitet og udholdenhed, så du kan gå ud over menneskekroppens muligheder.

Thailandske boksere tester regelmæssigt sig for styrke ved at gå ind i ringen af ​​forskellige mesterskaber og ofte vinde dem.

Muay Thai bruger normalt specielt beskyttelsesudstyr. Det grundlæggende fundament for Muay Thai er behovet for at fuldføre kampen ekstremt hurtigt, neutralisere fjenden og slå ham ud. For at gøre dette bruger krigere enkle og effektive strejker og lægger al deres styrke i bestemte bevægelser af kroppen. Derudover inkluderer det grundlæggende i Muay Thai evnen til at forsvare sig mod modstanderens slag og bruge hvert af hans fejlberegninger til at levere et stærkt og skarpt slag, der vil føre til en fuldstændig knockout.

Grundlæggende Muay Thai taktik

Fighterens hovedopgave er at slå modstanderen ud med et uventet slag, der påføres med hænder og fødder, hvorefter krigeren undviger og leverer et afgørende slag. Professionelle thailandske boksere handler i fuld overensstemmelse med deres modstanders bevægelser og provokerer og foregriber dem for at ramme ubeskyttede dele af kroppen. Grundlaget for Muay Thai er enkle og specifikke slag, hvor biomekanik, nøjagtighed og styrke (kropsvægt) er vigtig i skuddet.

Thailandske boksere undgår med held gengældelsesstans ved hjælp af squats, jabs, dyk, undslippe og stand-teknikker.

Den vigtigste betingelse for at praktisere thailandsk boksning er regelmæssig træning, som giver dig mulighed for at udarbejde ledbånd og slag til automatisk, samt bestemme afstanden til fjenden og fange punkteringer i hans forsvar. Kæmperne finpudser kraften af ​​det slag, de påfører specielle enheder. Som et resultat af træning kan en thailandsk bokser slå en modstander helt ud med et par enkle og effektive slag, der leveres fra tæt hold. En god fighter ved, hvordan man kan forudse alle modstanderens bevægelser, hvilket giver en enorm fordel i kamp og en stor chance for at vinde.

Populær af emne.