Sådan Forbedres Slagkraften

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbedres Slagkraften
Sådan Forbedres Slagkraften

Video: Sådan Forbedres Slagkraften

Video: Sådan Forbedres Slagkraften
Video: Как сделать самый простой фрезерный стол! И тут же его усовершенствовать! 2024, April
Anonim

Kraften og hastigheden ved et slag er en af de grundlæggende faktorer for sejr i kontaktkampsport. Mange boksere bruger i dag teknikkerne fra de professionelle fra før. Tiden ændrer sig, og teknikkerne er kun genstand for mindre forbedringer.

Sådan forbedres slagkraften
Sådan forbedres slagkraften

Er det nødvendigt

  • - Håndvægte 1-2 kg.
  • - Boksepude.
  • - Nakke.
  • - Grundlæggende bekæmpelsesfærdigheder.

Instruktioner

Trin 1

Slaghastighed kan trænes på flere måder. En af dem er push-ups.

Langsomme push-ups træner muskelstyrke og volumen. Hurtige push-ups træner udholdenhed og hastighed.

Trin 2

For et mere effektivt push-up-resultat skal du gøre det med dine hænder fra gulvet. Nogle gør det med bomuld.

Trin 3

Vægtede push-ups på skulderbladene hjælper med at opbygge muskler hurtigere. En lignende effekt kan opnås ved at placere noget under din håndflade. Disse kan være bøger af samme tykkelse eller håndvægte. Med en stigning i amplitude øges den forbrugte energi.

Trin 4

Efter push-ups anbefales det at øve sig på at kaste armene ud med håndvægte. I hver hånd skal du tage 1-2 kg håndvægte. Ben skal være i en "kamp" holdning. Det kan virke vanskeligt i starten, men så vil kroppen vænne sig til det. I stedet for håndvægte kan du bruge en "tom" bjælke.

Trin 5

Stansning af en boksesæk hjælper med at styrke dine hænder og øge din boksningskraft. Under stødet skal du holde målet yderligere 20 cm. End det virkelig er. Det er vigtigt ikke at ramme pæren, men at slå den.

Trin 6

Professionelle boksere anbefaler at ryste vandet af hænderne. Når du rammer, er det mere effektivt at kaste armene ud end at prøve at holde dem i spænding.

Trin 7

En af de mest effektive øvelser til udvikling af hastighed og udholdenhed i armene og brystets muskler er svømning. Der er betalte swimmingpools i næsten alle byer.

Anbefalede: