Hvilke Systemer Er Der Til Kørsel

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Systemer Er Der Til Kørsel
Hvilke Systemer Er Der Til Kørsel

Video: Hvilke Systemer Er Der Til Kørsel

Video: Hvilke Systemer Er Der Til Kørsel
Video: 100V Systemer - derfor er de smarte og det kan du bruge dem til. 2024, Kan
Anonim

Løb er en alsidig fysisk aktivitet, der passer til næsten alle på grund af de mange forskellige typer og teknikker. Løb varierer i hastighed, afstand, sværhedsgrad. Det hjælper med at styrke og forbedre sundheden for hele organismen.

Hvilke systemer er der til kørsel
Hvilke systemer er der til kørsel

Dybest set begynder de at løbe af følgende grunde: at styrke hjertet, tabe sig, lindre stress. Afhængigt af dette skal du vælge dit kørende system. Professionel sport har deres egne løbsteknikker, som amatører sjældent anvender. For generel sundhedsforbedring af kroppen er jogging bedst egnet til vægttab - interval jogging. Hvis du vil være en pro runner, skal du øve dig på at løbe en maraton.

Løbe. Slankende jogging

Så jogging er en af de mest populære. I dette tilfælde bør trinnet ikke feje, måske endda blande med dine fødder. Denne tilstand hjælper med at reducere stress på ledbånd og led, som ofte lider hos utrænede løbere. Forøg skridtbredden senere, hvis du er klar til det. Foden står på hælen og ruller derefter på tåen. Dette forhindrer overbelastning af musklerne foran på underbenet. Med den forkerte teknik kan du føle en besat smerte i denne del.

Se din vejrtrækning. Du skal være i stand til at holde det plant, hvis ikke, reducere eller stoppe belastningen. Når du løber, er der ingen spørgsmål om at teste kroppen for udholdenhed. Gå lidt hurtigt, og fortsæt derefter med at køre. Det er også nødvendigt at overvåge pulsen, den bør ikke være højere end 170 slag i minuttet. Ellers er dette igen ikke længere et sundhedsløb, men udholdenhedstræning. Løbet varer fra 20 minutter til en time afhængigt af din helbredstilstand.

Du kan gå til jogging og til vægttab, for dette, foretag nogle ændringer til teknikken. Forøg først din joggetid, fordi overskydende fedt ikke begynder at brænde af før 20-30 minutter senere. Før det forbruges reserverne af glykogen og stivelse fra dyr. Vælg et gennemførligt tempo. Hvis din hjertesygdom tillader det, skal du arbejde med en puls på 150-160 slag i minuttet. Interval jogging er meget effektiv til at tabe sig, i hvilket tilfælde du skifter løb ved styrkegrænsen med en langsom.

Kører som en flugt fra stress. Professionel jogging

Hvis du bare vil hvile og slappe af og nyde den mulige fysiske aktivitet, skal du overholde flere forhold, når du løber. Bevar det samme tempo og løb langsomt og roligt. Træk vejret jævnt, puls - op til 140 slag i minuttet, ikke mere. Tænd for rolig musik i afspilleren, du kan til meditation. Alt dette sammen hjælper dig med at bringe dine tanker og følelser i orden, slippe af med den akkumulerede negativitet. Foretag disse kørsler efter behov et par gange om ugen.

Blandt de professionelle systemer til løb er forhindringer, maraton, relæ, shuttle, hurtig. Hurtig løb bruges til hastighedskonkurrence. At løbe med forhindringer kræver god fysisk kondition; der kræves yderligere indsats for at overvinde forhindringer på løberens vej. Under shuttle-kørsel løber atleten fra en linje til en anden og omarrangerer sportsudstyret. Marathon er et løb på mere end 40 km.

Anbefalede: