Hvilke Dage Der Skal Gå Til Træning

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Dage Der Skal Gå Til Træning
Hvilke Dage Der Skal Gå Til Træning

Video: Hvilke Dage Der Skal Gå Til Træning

Video: Hvilke Dage Der Skal Gå Til Træning
Video: Jeg afstøber min fisse 2024, April
Anonim

At opnå atletisk præstation kræver en klar tidsplan og tidsplan. I dette tilfælde fungerer det kompilerede træningsprogram med maksimal effekt. Men hvis du ikke har tilstrækkelig fritid, bliver du nødt til at tilpasse og justere, men på samme tid kan du ikke lade alt gå sin gang og træne fra tid til anden. Det er vigtigt at bestemme undervisningsdagene og fordele belastningen korrekt over dem.

Hvornår skal man træne
Hvornår skal man træne

En korrekt struktureret træning i gymnastiksalen skal omfatte flere typer belastning og træner oftest individuelle muskelgrupper. Hver specifik træning kræver et gennemtænkt sæt øvelser, der er lavet af en specialist.

Men gruppetræningskurser er allerede udarbejdet på en sådan måde, at de er komplette og komplette, og derfor kan du ikke bekymre dig om yderligere konsultationer og hyppigheden af belastninger ved at deltage i dem.

Perfekt timeplan

Hvis vi taler om træning med tunge belastninger eller om erhverv tæt på professionel, skal deres optimale mængde være 3 gange om ugen. Alternativt - mandag, onsdag, fredag eller mandag, onsdag, lørdag. Dagen kan forskydes i alle retninger, det vigtigste er, at der er en pause på en dag mellem at gå i gymnastiksalen. Derefter, hver dag, skulle træningsplanen omfatte undersøgelse af forskellige muskelgrupper, for eksempel:

- Mandag: ryg og arme.

- Onsdag: ben og abs.

- Fredag: bryst og skuldre.

Opvarmning er påkrævet før hver lektion og strækning i slutningen.

Når sport er af sundhedsforbedrende karakter, kan lette træningsprogrammer udføres næsten dagligt. For et kort løb om morgenen behøver du ikke særlige pauser, men hvis du ønsker det, skal du hvile din krop en gang om ugen. Blid muskelspænding kræver heller ikke afbrydelser: Pilates, stretching, yoga kan praktiseres 6 dage om ugen.

Det er stadig værd at deltage i intensive gruppetræninger efter planen. Aktive klasser skal skiftes hver anden dag med statiske klasser. En sådan tidsplan giver dig mulighed for kvalitativt og korrekt at regulere din vægt og opnå en fit krop, mens du giver kroppen tilstrækkelig hvile.

Hvis du ikke har nok fritid

I en situation, hvor der mangler meget tid, og de eneste gratis dage er weekender, skal du kun gå på træning to gange om ugen. Nu tilbyder fitnessklubber i stigende grad deres klienter weekendpas. De koster meget mindre, og på samme tid får en person mulighed for at besøge et udstyret sted til undervisning lørdage og søndage.

En sådan tidsplan antager en aktiv belastning to dage i træk, hvor du skal have tid til at udarbejde alle muskelgrupper. For eksempel på lørdag skal du være opmærksom på overkroppen: arme, skuldre, bryst og om søndagen træner du den nederste del: ben, abs, ryg. Det vil være rigtigt at afsætte mindst en dag til træning midt i ugen, så kroppen forbliver i god form. Hvis dette ikke er muligt, er det værd at afsætte 20 minutter dagligt til lette øvelser eller strækninger, hvilket gør det muligt for musklerne ikke at miste det, de fik i weekenden.

Under alle omstændigheder skal det huskes, at aktiv og hård træning uden hvile kun kan skade, da kroppen har brug for at komme sig efter seriøst arbejde i gymnastiksalen. Dog er enhver handling uden regelmæssighed også meningsløs, da kun klasser med den korrekte frekvens hjælper med at udvikle og konsolidere resultatet.

Anbefalede: