Hvilke Sko Skal Man Have Til At Spille Fodbold Om Vinteren

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Sko Skal Man Have Til At Spille Fodbold Om Vinteren
Hvilke Sko Skal Man Have Til At Spille Fodbold Om Vinteren

Video: Hvilke Sko Skal Man Have Til At Spille Fodbold Om Vinteren

Video: Холод в Испании (2021) Утепляемся .За тёплыми шарфами #испания #2021 #4к 2022, December
Anonim

I hovedet på mennesker, der langt fra er lige sommerfodbold, er vinterfodbold en ekstrem sport:”Det er køligt udenfor, byen er dækket af sne, bolden er ikke synlig. Og I, toogtyve klovne, løber alle rundt på marken?! " Og disse kritikere ved endnu ikke om sumpfodbold eller strandfodbold! Amatører tilgives dog for ikke at vide noget. Men uvidenhed om det rigtige svar på spørgsmålet: "I hvilke sko skal du gå på marken om vinteren?" dem, der konstant”sparker bolden” står over for en lang offside position.

Nøglen til vinterfodbold er vandtætte støvler
Nøglen til vinterfodbold er vandtætte støvler

Lad os slippe sneakers

De siger også, at fodbold er et meget simpelt spil - jeg købte en bold, tog en trøje på, shorts og sneakers og løb. Stop-stop, bare på sneakersne, og du skal tage en time-out. For det første fordi de er helt uegnede til fodbold. Selv i gymnastiksalen og om sommeren rives sneakers i bedste fald gennem spillet. Og for det andet taler vi ikke om fodbold om vinteren (på denne tid af året kan du for eksempel spille under et tag i almindelige indendørs sneakers), men om vinterfodbold. Det er ikke det samme.

Sne og sne rundt omkring

Valget af sko til vinterfodbold, især hvis du skal på en amatørkamp (profferne ved ikke kun alting selv, men er normalt omgivet af et væld af læger og trænere), bør man tage mindre omhu end valget af websted. Det er bedre at forberede dine fødder og sko på forhånd, og ikke i sidste øjeblik før dommerens startfløjte.

Den første ting, du har brug for at vide, er, hvilket stadion eller felt vil spillet være i? Hvilken type dækning er der - trampet eller løs sne, kunstgræs med betonbund eller frossen jord, noget mere farligt? Det er ekstremt vigtigt at finde ud af: hvor lang tid tager det, og hvad skal du deltage i - i en kamp eller i en stor turnering på én gang? Valget af sko og antallet af par, der kræves, afhænger også af dette. Endelig bæres ikke nogen, selv de mest moderne fodboldstøvler på bare fødder; sokker med varme sokker er også nødvendige til spillet.

Derfor rådes kloge og erfarne mennesker til at følge fiskernes eksempel. De siger, at for ikke at fryse fødderne på grund af en lang stå på isen, tager de to par tynde sokker på én gang (og de lægger tørre sennepsplaster i den nederste), pakker deres ben med avis og derudover, en plastikpose.

Sandt nok har denne metode mange modstandere. Når alt kommer til alt går fiskere til deres floder og damme som regel i filtstøvler, og man kan ikke rigtig spille fodbold i dem. Selvom en engelsk fodboldspiller på en eller anden måde formåede at komme ind på banen i russiske vintersko og endda scorede et mål. Det skete dog kun under træning, og spilleren sjovede bare om de frysende holdkammerater.

Vi kravler under huden

Når du vælger sko til vinterfodbold, er det vigtigt at overveje, hvad de er lavet af. Og hvis du har købt de nyeste ægte læderstøvler fra butikken, er det ikke altid tilfældet. Faktum er, at ægte læder absorberer fugt perfekt, og ved den sidste fløjte har du ikke støvler på dine fødder, men vægte. Den eneste undtagelse er støvler af dyrt kængurulæder, der ikke tillader vand at passere igennem og derfor betragtes som ideelle til sne og regn.

Kort sagt, det er bedre at tage de billigere, men meget mere holdbare kunstlæderstøvler. Når alt kommer til alt er det kun forkert pleje eller alderdom, der kan skade det.

Bliv i størrelse

Når du vælger fodboldsko til dit barn til vinteren, skal du prøve ikke at tage den samme størrelse som din søn konstant bærer i hverdagen. Skoeksperter rådgiver: godt strækkende børnesko i ægte læder skal være en halv størrelse større og af kunstlæder - endda en.

Det er meget lettere at købe en voksenstøvle. Når alt kommer til alt kan de vælges i fuld overensstemmelse med den daglige størrelse. Og læder - og lidt mindre. Men vær forsigtig og køb ikke sportssko med en snæver sidestykke, du fryser sandsynligvis i dem selv uden frost.

Støvlerne glider ikke

Det ideelle fodtøj til gadefodbold, og vinterfodbold er bare en af ​​varianterne af gadefodbold, netop støvlerne.Det er en anden sag, at der nu er mange af dem, og de sys til næsten alle typer jord eller græs. Derfor, når du vælger, er det bedre igen at konsultere fagfolk.

Ifølge disse fordele er de bedste af de mange arter dem, der bærer HG-mærket (Hard Ground). Disse fodboldsko takket være 11 eller 13 knopper og "greb" i høj kvalitet er gode til ethvert kunstigt eller endda snedække.

"Centipedes" på vores ben

Ak, rigtige fodboldstøvler er ret dyre, ikke alle fans har råd til dem. Desuden spiller en gang om ugen eller en måned "for øl". Selvfølgelig er det også praktisk at spille i almindelige sportssko, men det er ret koldt og farligt for fingrene. Og de absorberer fugt hurtigere end kampen normalt slutter.

Den ideelle mulighed, hvis du skal spille på en kunstig græsplæne, der næppe er dækket af sne, er erhvervelsen af ​​de såkaldte tusindben. Fodboldspillere kalder dem også "multi-studs" og "turfs". Udadtil ser de ud som en krydsning mellem sneakers og sko, men er meget lettere, blødere og stærkere. Og for lidt frost og sne vil være lige rigtigt.

Populær af emne.