Hvad Man Skal Spise Før Og Efter At Have Besøgt Poolen

Indholdsfortegnelse:

Hvad Man Skal Spise Før Og Efter At Have Besøgt Poolen
Hvad Man Skal Spise Før Og Efter At Have Besøgt Poolen
Video: Hvad Man Skal Spise Før Og Efter At Have Besøgt Poolen
Video: Запёк целую ногу СТРАУСА ВЕСОМ 15 кг в печи 2023, Februar
Anonim

Når du besøger poolen, kan der være forskellige formål. Den ene ønsker at tabe sig, den anden ønsker at øge muskelmængden, nogen svømmer bare for sundhedens skyld. Ernæring afhænger også af, hvad målet er.

Hvad man skal spise før og efter at have besøgt poolen
Hvad man skal spise før og efter at have besøgt poolen

Måltider inden træning i poolen skal vælges ikke kun med hensyn til kalorieindhold, men også afbalanceret med hensyn til forholdet mellem proteiner, fedt og kulhydrater. Det optimale kalorieindtag er 300 kcal for mænd og 200 kcal for kvinder. Serveringsstørrelsen skal svare til størrelsen på din sædvanlige morgenmad.

2-3 timer efter poolen kan du spise som normalt.

Hvis træningen finder sted om aftenen, kan du spise efter den, men i moderation. For eksempel 100 gram hytteost med lavt fedtindhold.

Træningsmål og måltider

Hvis målet er vægttab, er aerob træning afgørende. I dette tilfælde er det bedre at gå til poolen om morgenen. Dette er forbundet med den mest effektive fedtforbrænding efter søvn.

Til en sådan træning er et glas friskpresset juice på 2-3 timer bedst egnet. Du kan også drikke et glas meget stærk grøn te eller sort kaffe uden tilsætningsstoffer på 30 minutter.

De vil fremskynde mobilisering af fedt fra fedtceller.

For resten af ​​træningen er det fint at spise 2-3 timer i forvejen.

Efter træning fortsætter din krop med at forbruge lagret fedt. Derfor anbefales det ikke, der er den næste time eller to.

For dem der ikke hjælper med at overvinde følelsen af ​​svær sult efter svømning, kan du ikke bruge 0,5 liter kefir ikke mere end 1% eller spise et stort æble.

For muskelgendannelse skal måltider efter træning være rig på protein. Derfor kan du 1-2 timer efter træning spise proteinholdige proteiner.

Dette kan være: fedtfattig cottage cheese, proteinomelet, kogt kyllingefilet, kogt blækspruttekød, hvidfiskfilet.

Hvis målet med din træning er at opbygge muskelvolumen, er dette styrketræning

Intens træning nedbryder muskelprotein. For at undgå udtømning af muskelfibre er der behov for en ekstra kilde til trofisme i muskelvæv.

For at gøre dette skal du genopfylde proteintilførslen 2, 5-1, 5 timer før en sådan træning og selvfølgelig ikke glemme den vigtigste energikilde - kulhydrater.

Fødevarer, der indeholder komplekse kulhydrater, er bedre egnet: fuldkornsbrød, korn, grøntsager eller proteiner (bælgfrugter, kød, mælk).

Med det formål at øge styrke, muskelvækst efter træning, skal du spise i de første 20 minutter. Dette er det såkaldte anabolske vindue til forbrug af proteiner og kulhydrater.

Det bedste er drue- og tranebærsaft. Du kan spise enhver fedtfri kulhydratføde. Dette kan være brød, syltetøj, sukker, kartofler, ris, pasta, frugt eller grøntsager.

Du skal også fyldes med proteiner. At drikke en protein shake efter din træning vil tredoble din muskelproteinsyntese.

Hvis du følger disse enkle ernæringstip, vil dit mål helt sikkert nås.

Populær af emne.