Sådan Laver Du øvelser På Arbejde

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du øvelser På Arbejde
Sådan Laver Du øvelser På Arbejde

Video: Sådan Laver Du øvelser På Arbejde

Video: Sådan Laver Du øvelser På Arbejde
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, April
Anonim

Under forholdene i det moderne liv bruger flere og flere mennesker deres arbejdsdag på at sidde foran en computer i samme position. Det er ikke overraskende, at sundhedstilstanden forværres dag efter dag, fordi hele kroppen lider og især ryggen. Hvis du ikke har mulighed for at komme ud og varme op, skal du lave øvelser lige på din arbejdsplads.

Sådan laver du øvelser på arbejde
Sådan laver du øvelser på arbejde

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ikke arbejder i en virksomhed, hvor du har brug for at være i offentlighedens øjne og”beholde dit brandnavn” hele dagen, og du har mulighed for at være alene, fungerer følgende øvelser for dig.

Stå lige op med armene ved siderne og fødderne sammen. Rejs dig op på tæerne, mens du ikke er langt væk med armene tilbage og bøjet. På samme tid skal du prøve at vende dine hænder udad. Det er nyttigt til at slappe af musklerne i ryg og ryg.

Trin 2

Stå eller sidde på en stol, løft fingrene, håndfladerne udad, over dit hoved. Bøj rytmisk til højre og venstre. I dette tilfælde skal bækkenet være bevægeligt. Denne øvelse er nyttig til forebyggelse af skoliose.

Trin 3

Stå eller sidde på en stol, træk på skiftevis med den ene skulder, så den anden skulder, derefter to sammen. Foretag cirkulære bevægelser med dine skuldre i modsatte retninger, mens albuerne er ubevægelige. Flyt hver skulder frem og tilbage og to samtidigt i modsatte retninger.

Trin 4

Stræk armene op, og kast dit hoved op, bøj forsigtigt så langt tilbage som muligt. Ret dig ud igen og bøj dig frem så tæt på dine knæ som muligt.

Trin 5

Foretag cirkulære bevægelser med dine hænder og drej lemmerne ved skulderleddene. Denne øvelse kan udføres med begge hænder samtidigt i modsatte retninger og for hver hånd separat i begge retninger.

Trin 6

Mens du står, skal du bevæge begge arme kraftigt til venstre og højre, mens du drejer kroppen i den rigtige retning. Gentag øvelsen med armene i en 45 graders vinkel i forhold til skulderlinjen.

Trin 7

Når du sidder på en stol, skal du trykke håndfladerne mod skuldrene og placere dine fødder vinkelret på gulvet. Stræk armene op igen og dine ben fremad.

Trin 8

Med dine fødder tilsluttet benene på stolen, med ryggen lige, lav dybe bøjninger i forskellige retninger. Motion er godt for dine rygmuskler og dine skråstillinger.

Trin 9

Hvis der ikke er nogen måde at varme op uden at tiltrække blik, kan du ty til "hemmelige" øvelser og huske at bevare et roligt udtryk i dit ansigt.

Trin 10

Placer din højre hånd oven på dit højre knæ. Tryk fast på knæet med din hånd, mens du samtidig foretager en modbevægelse med din hofte. Benet modstår håndtrykket. Gentag for det andet par lemmer. Skift startposition ved at placere din hånd først på indersiden og derefter på ydersiden af knæet.

Trin 11

Tag din hånd på siden af stolens sæde og træk din skulder op, som om du prøver at rive stolen af gulvet med dig. Kan gøres for hver hånd separat og begge hænder sammen.

Trin 12

Læg hænderne sammen bag en stol, kryds dine ben og løft dem lidt over gulvet. Sil dine ben, som om du har brug for at frigøre dem. Byt ben. God til mavemusklerne, som også styrker rygmusklerne.

Trin 13

Tag fat i stolens kanter med dine hænder, kryds dine ben og løft dem fra gulvet. Tryk med overbenet på underbenet. Byt ben. Motion styrker mavemusklerne, gør det muligt for rygsøjlen at rette sig ud.

Trin 14

Ud over motion, skal du prøve at udstyre din arbejdsplads ordentligt. Juster højden på din stol, så du ikke behøver at slap eller bøje sig over bordet. Fødderne skal være helt flade på gulvet og ikke hænge i luften.

Anbefalede: