Sådan Vurderes En Coachs Arbejde

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vurderes En Coachs Arbejde
Sådan Vurderes En Coachs Arbejde
Video: Sådan Vurderes En Coachs Arbejde
Video: SITXHRM001 - coach other in job skills - roleplay 3 - Carolina Mattos 2023, Februar
Anonim

En professionel træner er både en succesrig atlet og en god lærer. Når du vurderer hans faglige kvaliteter, skal du ikke kun tage højde for resultaterne af hans elever, men også de særlige egenskaber ved hans arbejdsmetoder.

Sådan vurderes en coachs arbejde
Sådan vurderes en coachs arbejde

Instruktioner

Trin 1

Ved at sende deres barn til en sportsskole stræber forældrene efter denne hobby for at give fordele, glæde og moralsk tilfredshed. Men træneren forfølger ofte et andet mål - at vokse en mester. Ved at gøre det kan han ty til metoder til psykologisk pres på barnet. Arbejdet med en sådan coach kan ikke vurderes positivt. Lyt til de meninger og feedback fra elevernes forældre.

Trin 2

Hvis du ofte hører om en sektionsleders specifikke arbejdsmetode, så prøv at lære så meget som muligt om det. Men fremhæv ikke dens effektivitet i forgrunden, find ud af, hvordan høje resultater opnås. I tilfælde af brug af ikke-pædagogiske metoder (intimidering af børn, udmattende træning, der ikke svarer til fysiologiske evner, et system med straf for nederlag osv.), Kan du evaluere trænerens handlinger skarpt negativt.

Trin 3

Et vigtigt kriterium for evaluering af en træners arbejde er overholdelse af sikkerhedsregler. Hvis han ofte efterlader børnene alene i gymnastiksalen, ikke overvåger tilgængeligheden af ​​beskyttelsesudstyr og er uagtsom i børnenes klager over dårligt helbred, fortjener han en lav score for sit arbejde.

Trin 4

Evnen til at finde en individuel tilgang til et barn er en væsentlig egenskab ved en virkelig god coach. Ofte vælger mange sportsledere lovende nykommere tidligt og udvikler kun deres naturlige evner. Men de trænere, der ved første øjekast formåede at gøre en fremragende atlet ud af en håbløs person, er høje karakterer værd.

Trin 5

Ikke mindre vigtigt og undertiden endda afgørende i analysen af ​​en coachs arbejde er hans studerendes opfattelse. Hvis børn med glæde går til hans klasser, overvinder de legende selv de sværeste hindringer under hans følsomme vejledning og takker træneren for deres støtte, så fortjener denne sportslærer den højeste ros.

Populær af emne.