Sådan Starter Du I Gymnastiksalen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du I Gymnastiksalen
Sådan Starter Du I Gymnastiksalen
Video: Sådan Starter Du I Gymnastiksalen
Video: LÆR AT GÅ I SPAGAT PÅ 10 MIN!! 2023, Februar
Anonim

Det sker ofte, at vi bogstaveligt talt bor et stenkast fra sportshallen, men vi kan stadig ikke komme ind i det mindst en gang. Enten er det koldt udenfor, nu regner det som om det er fra en spand, så sker der en anden lejlighed til vejret - så vi har grunde til at blive hjemme igen. Og motionscykler, bøjler og reb reb, der blev købt for et år siden, forfører ikke med deres tilgængelighed og bekvemmelighed, da de ikke er fuldgyldige hjælpere i kampen for ekstern skønhed. Men du skal begynde at gå i gymnastiksalen - du skal bare tvinge dig selv.

Sådan starter du i gymnastiksalen
Sådan starter du i gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Fyld ikke dit hoved med unødvendige tanker som "hvor finder man penge til klasser", "hvordan man udskærer fritid til at besøge gymnastiksalen" eller "vil de faste der griner af mig?" Kør disse tanker væk. Den eneste ting at tænke over er, hvilken type træning der passer til dig. Selvom du også kan bede din instruktør om vejledning.

Trin 2

Søg ikke efter et firma. Det kan være sjovere at tilbringe tid i gymnastiksalen, men du skal træne og ikke chatte med din kæreste.

Trin 3

Du forberedte dig næsten mentalt på det første besøg i gymnastiksalen og begyndelsen af ​​regelmæssige klasser. Om morgenen, inden du går på arbejde, skal du sætte dit sportstøj og sneakers i din pung. Tror ikke så, at de laver i din taske. Bedre endnu, forbered din uniform med sportssko natten før.

Trin 4

På vej hjem fra arbejde skal du gøre en indsats for dig selv ved at sidde i det pågældende køretøj og gå langs den vej, der fører dig til det elskede gym. Tro mig, du vil ikke selv bemærke, hvordan du allerede har det. Og når du først er båret af din træning, stopper du med at tænke på, at du var nødt til at gå i gymnastiksalen og gå glip af dit yndlings-tv-show.

Trin 5

Efter træning skal du igen ikke skynde dig hjem. Stop ved den nærmeste café og beløn dig selv med en forfriskende drink for en lille sejr over dig selv.

Trin 6

Men det er ikke alt. Hvis du bestræber dig på dagen for din næste træning, vil det styrke din følelse af den udviklede vane. Over tid vil denne gode vane slå rod i dig. Det er al visdom. Være sund.

Populær af emne.