Sådan Starter Du Træning I Gymnastiksalen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Træning I Gymnastiksalen
Sådan Starter Du Træning I Gymnastiksalen

Video: Sådan Starter Du Træning I Gymnastiksalen

Video: Sådan Starter Du Træning I Gymnastiksalen
Video: LÆR AT GÅ I SPAGAT PÅ 10 MIN!! 2024, April
Anonim

Den mest almindelige fejl blandt alle nybegyndere atleter inden for styrkesport er ønsket om at opnå hurtige resultater umiddelbart efter start af en træning i gymnastiksalen. Hjælpemuskler, terninger på maven, beundrende blik … Men det kan desværre ikke opnås med det samme. Enhver, der ønsker at blive en power sports-guru, skal gennem en vanskelig vej.

Sådan starter du træning i gymnastiksalen
Sådan starter du træning i gymnastiksalen

Så hvor starter du?

Først med teori. Undersøg, hvad styrkesport, for eksempel bodybuilding er, og beslut dig selv: vil du klare sådanne belastninger i gymnastiksalen og har du overhovedet brug for det?

For det andet er det allerede før træningens start nødvendigt at organisere et ret hårdt dagligt regime. Overvej din livsstil igen, du bliver nødt til at bruge meget tid på sportstræning.

For det tredje bliver du nødt til at ændre din diæt radikalt. Hvis du vil opnå den ønskede form i gymnastiksalen, skal du overholde den rigtige diæt. Tilsæt protein (kalkun, fisk, kyllingebryst, hytteost), komplekse kulhydrater (grøntsager og frugt) til menuen. Og du skal også tænke på vitaminkomplekser, kollagen, protein osv. at hjælpe kroppen både med at opbygge muskler og sikre en sund funktion af hele kroppen.

Inden du begynder at træne, skal du analysere tilstanden på din krop og beslutte, hvilket sæt øvelser der passer til dig. Du kan beregne dit kropsmasseindeks, daglige vandbehov eller kreatinbehov for lastningsfasen.

Styrketræningsprogram

Selve styrketræningen skal begynde med en opvarmning, derefter med enkle øvelser, ikke gør mere end tre til fire tilgange og ikke mere end tre gange om ugen i en og en halv til to timer. Dette er kun i begyndelsen, gradvist vil belastningen, tilgangen og tiden stige.

Ideel, hvis trænings- og ernæringsprogrammet vil blive sammensat af en professionel instruktør specielt til dig. Ved de første træningsprogrammer kan du gå i gymnastiksalen. Hvis dette ikke er muligt, kan du organisere klasser derhjemme. I sportshjørnet vil det først være helt nok at købe håndvægte med pandekager med forskellige vægte og en bænk til træning. Der er et stort antal specielle simulatorer i butikkerne i dag. At vælge den nøjagtige simulator, der passer til dig, er ikke en let opgave, men det kan gøres. Talrige reklamer eller konsulenter i specialbutikker kommer til undsætning.

Eksperter anbefaler at starte med en times træning mindst tre gange om ugen, fortrinsvis hver anden dag, hvilket gradvist øger styrkebelastningen og tiden. Hvis du har alt i orden med disciplin og selvorganisering, er det sandsynligt, at en ny stjerne snart vil lyse op på sportsmagtarenaen.

Anbefalede: