Skaderne Og Fordelene Ved Bodyflex

Indholdsfortegnelse:

Skaderne Og Fordelene Ved Bodyflex
Skaderne Og Fordelene Ved Bodyflex

Video: Skaderne Og Fordelene Ved Bodyflex

Video: Skaderne Og Fordelene Ved Bodyflex
Video: Bodyflex. Getting started russub - 1 Бодифлекс RUS, ENG 2024, April
Anonim

Bodyflex er et system med vejrtrækningsteknikker og isometriske øvelser, der har været genstand for kontrovers i mange år. Tilhængerne af dette system hævder, at intet mere effektivt er opfundet for at forbedre figurens tilstand, og dets modstandere betragter body flex som kvakksalveri.

Skaderne og fordelene ved bodyflex
Skaderne og fordelene ved bodyflex

Fordelene ved bodyflex-systemet

Fra mange specialisters synspunkt er bodyflex i det mindste en fremragende og effektiv måde at berige kroppens væv med ilt på. Den utvivlsomt fordel ved ilt er, at det ødelægger bakterier, vira og kræft. Derudover bidrager bodyflex til opnåelse af en aerob effekt flere gange hurtigere end jogging. Det antages, at en times jogging forbrænder omkring 700 kcal, og en times aktiv kropsbøjning - 2000-3500 kcal. Samtidig forårsager bodyflex ikke sult.

Selv en meget travl person kan afsætte 15 minutter om dagen til kropsbøjning.

Intens aerob vejrtrækning "masserer" perfekt de fleste af de indre organer, hjælper med at normalisere lymfestrøm og stofskifte. Konstant body flex-øvelser styrker musklerne, øger lungekapaciteten og tilføjer energi. Grundlæggeren af teknikken lover, at det i en uges undervisning er muligt at falde i maven med 10-15 cm. Desuden tager det kun omkring femten minutter at bruge på body flex.

Dette åndedrætssystem helbreder kroppen, styrker hjertet og blodkarrene og forbedrer det generelle velbefindende. Utvivlsomt er den positive effekt af regelmæssig kropsbøjning en stigning i mængden af energi.

Potentiel skade på bodyflex øvelser

Der er dog også eksperter, der mener, at bodyflex er skadeligt, da dette system er baseret på åndedrætsbesvær og iltudsultning, hvilket kan være risikabelt for kroppen. De tror, at en person på grund af ilt sulte kan opleve den omgivende virkelighed værre, og på grund af mangel på ilt i kroppen kan kræftceller udvikle sig meget hurtigere.

For at spille det sikkert, skal du ikke udøve body flex, hvis du har hypertension, skjoldbruskkirtelproblemer. Hvis du nogensinde har lidt en traumatisk hjerneskade, skal du nærme dig dine klasser så omhyggeligt som muligt.

Hyperventilation af lungerne, som i det væsentlige forekommer under kropsbøjning, kan være farligt, da blodet under dets proces kan tømmes af kulstofforbindelser, hvilket betyder, at der kan forekomme ufrivillig besvimelse.

En skarp ændring i blodgennemstrømningen i hjernen kan forekomme på grund af ovenstående hyperventilering, i denne henseende kan en skarp indsnævring af cerebrale kar forekomme, henholdsvis tilførslen af iltberiget blod kan falde med 20-30%.

Anbefalede: