Fordelene Og Skaderne Ved At Hoppe Reb

Indholdsfortegnelse:

Fordelene Og Skaderne Ved At Hoppe Reb
Fordelene Og Skaderne Ved At Hoppe Reb

Video: Fordelene Og Skaderne Ved At Hoppe Reb

Video: Fordelene Og Skaderne Ved At Hoppe Reb
Video: ЖЁЛТЫЕ НОГТИ Съел ГРИБОК 😱?! Маникюр для ИНОСТРАНКИ.Что с ногтями? ИСПОРТИЛИ Ногти. НАРАЩИВАНИЕ ВРЕД 2023, Marts
Anonim

Den nemmeste måde at træne alle muskelgrupper derhjemme, mens du samtidig træner det kardiovaskulære og åndedrætssystem, er at hoppe reb. Dette sportsudstyr bruges ofte til at fremskynde stofskiftet, fremskynde processen med at tabe sig og træne koordinering, men på samme tid ved ikke alle, at rebøvelser har en række alvorlige kontraindikationer.

Sjippetov
Sjippetov

Når vi taler om rebtræning, tegner nogle helt forgæves sig selv et mentalt billede af en pige med en bue, der hopper over en streng. Springtovet er en uundværlig egenskab ved intensiv træning af professionelle atleter, og det at være en fuldgyldig sport kræver den mest seriøse holdning til sig selv.

Fordelene ved at hoppe reb

Den høje effektivitet af træning, som involverer hoppetov, består i en seriøs undersøgelse af store muskelgrupper: kalv, gluteal, dorsal, abdominal, skulderbælte og hænder. Derudover bidrager hoppe til udviklingen af korrekt kropsholdning, fingerfærdighed, fleksibilitet og en følelse af balance.

En behagelig bonus sammen med styrkelse af muskelkorsetten er aktiv fedtforbrænding: På bare 10 minutters træning bruger kroppen omkring 116 kilokalorier. Til sammenligning vil det tage mere end 1,5 timers hurtig gåtur eller løb mere end 7 km at forbrænde den samme mængde kalorier.

Den ubestridelige fordel ved sådanne øvelser er også en god træning af hjertemusklen og lungerne, stimulering af blodcirkulationen og neutralisering af manifestationer af cellulite. Springtov kan inkluderes i kredsløbstræning, som giver dig mulighed for harmonisk at kombinere aerobe belastninger og kraftbelastninger, hvilket bidrager til erhvervelsen af smukke kropskonturer.

fordelene ved at hoppe reb
fordelene ved at hoppe reb

Kontraindikationer for at hoppe reb

Det er vigtigt ikke at glemme, at rebøvelser er træning med høj intensitet, så det anbefales ikke at gøre det på fuld mave under kritiske dage i tilfælde af hovedpine eller andre milde lidelser.

Kvinder med store bryster og ældre kvinder rådes til at være særlig opmærksomme på tøj til sport, fordi kraftigt spring kan påvirke brystets form og udseendet af huden, der mister sin naturlige fasthed.

Det er absolut ikke nødvendigt at blive båret af øvelser med et reb til folk, der er overvægtige, der overskrider normen med 15-20 kg og lider af sygdomme i det kardiovaskulære system. Også uacceptabel træning for sygdomme i rygsøjlen, led, åreknuder, graviditet, migræne, hypertension.

Forholdsregler

For at springtov kan gavne sundhed og skønhed, skal du følge enkle retningslinjer:

  • glem ikke at varme op før træning og vælg rebet i overensstemmelse med din højde;
  • spring ikke barfodet for at undgå utilsigtet skade på dine fødder;
  • det er vigtigt for kvinder at vælge det rigtige udstyr, der understøtter brystet godt, mens de hopper;
  • hvis klasser holdes derhjemme, skal du ikke hoppe på et blott gulv, tage et behageligt tæppe op, der blødgør hoppet;
  • under landing skal du sænke dig ned på forfoden, ikke lande på dine hæle eller på hele foden;
  • hold dine ben let bøjede ved knæene, øv hurtige og høje spring;
  • træn ikke i tøj, der er for løst, i hvilket kanter rebet kan vikle sig ind.
rebundervisning
rebundervisning

Populær af emne.