Sådan Køber Du Med Et Kreditkort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du Med Et Kreditkort
Sådan Køber Du Med Et Kreditkort

Video: Sådan Køber Du Med Et Kreditkort

Video: Sådan køber du med kreditkort 2022, December
Anonim

Bankkort Visa Classic og Visa Classic Mini samt Visa Gold, Visa Platinum er klassiske kort, der giver dig mulighed for at foretage et stort antal afviklingstransaktioner, modtage kontanter fra pengeautomater samt betale for varer og tjenester hos handlende (restauranter, caféer, butikker og lignende). Men det er ikke alt. Du kan også bruge bankkort til at bestille varer på Internettet, telefon eller mail. Ethvert af de anførte kort kan være kreditkort.

Sådan køber du med et kreditkort
Sådan køber du med et kreditkort

Instruktioner

Trin 1

Der er også et Visa Virtual-kort. Det er udelukkende beregnet til, at folk kan bruge det til at betale for varer og tjenester på Internettet. Dette kort er en slags tilføjelse til ethvert eksisterende kort (dette inkluderer Visa Electron og Visa Instant Issuer). Men for at bruge et Visa Virtual-kort skal du udstede det.

Trin 2

Du kan foretage køb på Internettet takket være en særlig kode. Denne kode (CVV2) ligner et trecifret nummer. Formålet er at sikre sikkerheden ved den operation, der udføres.

Trin 3

På Visa Classic- og Visa Classic Mini-kort samt Visa Gold, Visa Platinum er denne kode placeret på bagsiden, på stripen beregnet til kortholderens underskrift, sjældnere - til højre for denne strip. Hvad angår Visa Virtual-kort, bliver CVV2-koden for dem tilgængelig på tidspunktet for kortudstedelse.

Trin 4

For at foretage et køb i en bestemt onlinebutik ved hjælp af et bankkort (inklusive kreditkort) skal du først vælge den relevante betalingsmulighed fra listen, der tilbydes på onlinebutiks hjemmeside. Derefter skal du indtaste nummeret og gyldighedsperioden for dit kort, dit efternavn og fornavn (bemærk at for- og efternavnet skal skrives med latinske bogstaver - ligesom på selve kortet) samt CVV2-koden. Efter betalingen vil systemet informere dig om resultatet af operationen.

Trin 5

De fleste onlinebutikker kræver, at du indtaster CVV2-koden (kodeverifikation), når du betaler for varer og tjenester. Alle kort, der er anført i begyndelsen af ​​artiklen, er konfigureret til at kontrollere denne kode som standard. Det viser sig, at operationen ikke kan udføres uden at indtaste CVV2-koden. I nogle onlinebutikker er denne kode imidlertid ikke påkrævet. Men det er værd at bemærke, at det vil være umuligt at betale for varer og tjenester ved hjælp af et kort, der er konfigureret til CVV2-verifikation.

Trin 6

I dette tilfælde kan du ansøge om et Visa Virtual-kort. Det giver dig mulighed for at udføre enhver handling i onlinebutikker - både krævende og ikke krævende CVV2-kodeverifikation.

Trin 7

Der er en anden mulighed for at løse problemet med manglende evne til at betale for varer og tjenester. Du kan skrive en ansøgning i den foreskrevne form for at annullere CVV2-kontrollen. Dette kan gøres i enhver filial på banken, der betjener dig. Så du vil være i stand til at udføre transaktioner i onlinebutikker uden at kontrollere CVV2-koden.

Populær af emne.