Sådan Køber Du En Billet Til En Euro 2012-kamp

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du En Billet Til En Euro 2012-kamp
Sådan Køber Du En Billet Til En Euro 2012-kamp

Video: Sådan Køber Du En Billet Til En Euro 2012-kamp

Video: Андрей Шевченко - как живет главный тренер сборной Украины и сколько он зарабатывает 2022, November
Anonim

I sommeren 2012 vil fodboldfans nyde en af ​​de mest interessante og spændende sportsbegivenheder - det europæiske fodboldmesterskab. Og da det afholdes i Polen og Ukraine, vil det være lettere for russiske og ukrainske fans af denne sport at komme til tribunen på stadion denne gang for at juble for landsholdet i deres land.

Sådan køber du en billet til en Euro 2012-kamp
Sådan køber du en billet til en Euro 2012-kamp

Instruktioner

Trin 1

Køb en billet i billetkontoret på stadionet, hvor turneringen skal spilles. Dette er den mest pålidelige måde at få det eftertragtede pas på. Billetpriserne starter ved 45 euro og afhænger af placeringen på stadion og kampens kategori. Dyre billetter koster omkring 600 euro. Når du køber, skal du huske, at der ikke sælges mere end 4 billetter pr. Person. Du kan heller ikke købe billetter til kampe, der finder sted samme dag.

Trin 2

Hvis du beslutter dig for at få en billet på denne måde, skal du skynde dig, da antallet af dem er begrænset. UEFA har allerede solgt en del af passerne på sit officielle websted, hvor billetter kunne købes indtil den 10. april 2012. Den anden del blev givet til mesterskabspartnerne, herunder kendte mærker som McDonalds, Adidas, Coca-Cola og andre. Forresten, ved at deltage i kampagner og konkurrencer fra sådanne virksomheder, kan du også vinde den eftertragtede billet.

Trin 3

En anden måde at købe en billet på er at indløse den fra de mennesker, der ikke kan deltage i den planlagte kamp. Nogle sælger for eksempel billetter til de sidste kampe, hvis deres landshold ikke kom derhen. Andre er af personlige årsager. Du kan prøve at finde sådanne mennesker i nærheden af ​​stadionets billetkontorer.

Trin 4

Kontakt forhandlere, der tjener penge ved at videresælge billetter. De køber et stort antal pas på forhånd for at sælge dem flere gange dyrere. Deres billetpris kan være 2-4 gange højere end den oprindelige, så denne mulighed er mere egnet for dem, der er klar til at få et pas til en mesterskabskamp for enhver pris. Sandt nok, selv her kan du spare lidt ved at købe en billet fra dem efter starten af ​​spillet, for eksempel på 10-15 minutter. Spekulanter står altid nær stadioner og billetkontorer. Du kan også finde dem på Internettet, men at købe en billet via netværket er mere risikabelt, da der er mulighed for at snuble over falske billetter.

Populær af emne.